Escape Room Kristiansand

Escape Room Kristiansand tilbyr seks forskjellige spill inne, og et som kan løses i friluft i Kristiansand sentrum. tre av spillene inne egner seg for familier. Løs gåtene og slipp ut innen 60 minutter.

Firkantet skilt med EXIT med store selvlysende bokstaver midt i bildet mot en mørk bakgrunn

Illustrasjonsbilde

Firkantet skilt med EXIT med store selvlysende bokstaver midt i bildet mot en mørk bakgrunn

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Escape Room Kristiansand tilbyr seks forskjellige spill inne, fordelt på to adresser, og et ute i Kristiansand sentrum. Tre av spillene inne egner seg for familier. Barn under 14 år må være i følge med en voksen inn i rommet. Barn fra og med 12 år kan delta aktivt i spillet, mens barn på 10-11 år trenger litt mer støtte fra voksne. Det er 15 minutter introduksjon og 60 minutter spilletid.

De familievennlige spillene foregår på to forskjellige adresser i Kristiansand:

Festningsgata 52:
Escape The Gallows: deltakerne er satt i en fengselcelle i 1238, etter anklager om å ha konspirert mot kongen. Det gjelder å rømme så fort som mulig ... Det er mørkt og litt ubehagelige "fengselslyder", men de er ikke laget for å skremme.

Kirkegata 6:
Rocket 1987: en ukjent terroristgruppe har brutt seg inn i en sovjetisk bunker i Kasakhstan. Missilen er skutt opp og dersom den ikke stoppes, vil den om ca 60 minutter eksplodere over en europeisk storby. Kan dere stoppe raketten før den når sitt mål?

Wonderland: På en tur i skogen kommer deltakerne over inngangen til et magisk land. Deltakerne er ikke akkurat velkomne, og det gjelder å unngå å bli fanget av den onde dronningen.

Hva er Escape Rooms? Det finnes ingen god oversettelse på konseptet «escape room». I korthet går det ut på at en gruppe, minimum to personer, låses inn i et rom fylt med gåter som må løses innen en gitt tid, som regel 60 minutter, for å klare å slippe ut i tide. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, som i noen «escape rooms» hovedsakelig finnes gjennom dataspill-løsninger, og i andre gjennom observasjon av gjenstander i rommet og praktiske oppgaver.

Løsningene kan for eksempel være å finne frem til en tallkombinasjon som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i. Ved å gå fra gåte til gåte er deltakerne med i en historie, og alle «escape roms» har flere historier å velge mellom, eller utvikler nye, så deltakerne kan komme igjen flere ganger. To grupper kan spille mot hverandre eller deltakerne i en gruppe er motstandere. Hvis deltakerne står fast, kan spillstyrerne gi et hint. Familier kan ha mye moro i et escape room!

2/3/4/5 personer, per person: kr 455/405/380/355

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent hele året. Alle spill skal forhåndsbestilles online via aktivitetens hjemmeside, eller ved å kontakte arrangøren på epost eller telefon. Time må bookes minst to timer på forhånd

Oppmøte er senest 15 min før spillet starter

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Escape Room Kristiansand

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Kristiansand