Sørlandet Klatresenter Odderøya

Klatresenteret tilbyr buldring og klatring for erfarne og nybegynnere. Automatiske selvsikrere (autobelay) gjør at selv nybegynnere kan klatre i 9 -15 meter høye vegger uten forkunnskaper. Før bruk må alle gjennomgå en 10 minutters opplæring for å sikre korrekt. For å klatre med tau i veggene kreves topptau- eller brattkort. Butikk med klatreutstyr og kafé.

Buldring er klatring på lave vegger over madrasser, og krever ingen sikring. Det er en av de mest populære måtene å klatre på, morsomt og utfordrende for små og store. Og veldig sosialt! Og trygt! Det kreves klatresko, som kan leies. Ingen erfaring er nødvendig. Klatring med autobelay i klatreveggen og i buldreveggene er utfordrende moro for hele familien!

Det er ingen nedre aldersgrense, men barn under 13 år må alltid ha med seg en voksen. Den voksne har blant annet ansvar for at barnet ikke oppholder seg på madrassene under buldreveggen. Alle som klatrer må undertegne på en ansvarserklæring, en voksen må undertegne for barn/unge under 18 år.

Flere klatrekurs for barn og unge, ned til 6 år.

Arrangementer hos Sørlandet Klatresenter Odderøya

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.