Rudolf Nilsens plass - aktivitetspark og skøytebane

Isen legges på kunstgressbanen på Rudolf Nilsens plass i Oslo når temperaturen er lav nok, som regel fra midten av desember. FRIGO (Friluftssenteret i Gamle Oslo) har en utstyrsbu, "Skøytebua", ved banen som er bemannet alle dager i uka når det er brukbar is, gratis utlån av skøyter.

 Bilde av et par bein med skøyter på isen

Illustrasjonsbilde

 Bilde av et par bein med skøyter på isen

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Rudolf Nilsens Plass mellom Grønland og Tøyen i Oslo ble gjenåpnet i juni 2022 etter en større oppgradering. Parken har fine aktivitets- og leketilbud. Det er en stor lekeplass for de minste barna med sklier, balanseleker, trampoliner og husker. I et annet område er det treningsapparater i form av stativer som gir mulighet for allsidig bruk. Multibanen gir mulighet for ulike typer ballspill, blant er det et basket-tre med kurver i ulik høyde. Det er også en skate-kant.

Kunstgressbanen er flombelyst og med sand som demping i stedet for granulat. Om vinteren får banen kunstis som ligger hele vinteren, såfremt temperaturene gjør det mulig. Ved siden av banen ligger "Skøytebua" til FRIGO (Friluftssenteret i Gamle Oslo) som låner ut skøyter i alle størrelser. Gratis! Bua har åpent noen dager i skolenes sommerferie for utlån av leker som fotballer, basketballer, slåballutstyr, bordtennis-rekkerter m.m. Tilbudet er for alle.

Parken ligger en kort spasertur fra de stor grønne områdene som utgjør Botanisk hage. Rett utenfor hagen i hjørnet mot Tøyengata og Jens Bjelkes gate, som passerer ikke langt fra Rudolf Nilsens Plass, ligger Snippen lekepark. Det er en liten, men annerledes og fantasifull lekeplass, med kunstneriske klatrestativer og kjempestore hengekøyer. Foreldrene kan slappe av i et amfi ved siden av installasjonene.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Aktivitetsparken er åpen hele døgnet, hele året

Skøytebanen er åpen for alle (flombelyst):
Mandag til fredag: 15:00-19:00
Lørdag og søndag: 12:00-18:00

Banen kan reserveres 08:30-14:30 av skoler og frivillige organisasjoner på hverdager. Hvis banen ikke er reservert er den åpne for publikum

FRIGOs skøytebu på Rudolf Nilsens plass er bemannet alle dager i uka når det er brukbar is på banen. Sesongen er avhengig av temperaturer og værforhold

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Rudolf Nilsens plass - aktivitetspark og skøytebane

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo