Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Oslo Nye Centralteatret og Teaterkjeller'n

Oslo Nye Centralteatret og Oslo Nye Teaterkjeller'n har enkelte forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Særlig populært er "Plutselig barneteater", et improvisert eventyrteater for hele familien som spilles vår og høst i Teaterkjeller'n.

Hovedinngangen til Centralteatret og Teaterkjeller'n i Oslo fotografert fra motsatt side av gaten

Oslo Nye Teater

Hovedinngangen til Centralteatret og Teaterkjeller'n i Oslo fotografert fra motsatt side av gaten

Oslo Nye Teater

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Oslo Nye Centralteatret og Oslo Nye Teaterkjeller'n ligger i samme hus og er et av tre teaterhus med i alt fire scener som hører inn under Oslo Nye Teater. De to øvrige scenene er Oslo Nye Hovedscenen og Oslo Nye Trikkestallen.

De fleste barne- og familieforestillingene foregår i Trikkestallen, som primært er et figur- og dukketeater. I Teaterkjeller'n spilles det vår og høst "Plutselig barneteater", et populært improvisert eventyrteater for hele familien. På Hovedscenen vises det hvert år i november / desember en juleforestilling basert på NRKs julekalendere.

Se under Arrangementer nederst (familieforestillinger), eller se alle forestillinger Oslo Nye Teaters scener.

Centralteatret har plass til 360 og Teaterkjeller'n 120 publikummere. På hjemmesiden for Oslo Nye Teater står det at formålet er "... å drive teatervirksomhet som er tilgjengelig for allmennheten. Teatret skal som byens teater tilby et bredt repertoar som blant annet inkluderer barne- og familieforestillinger, moderne samtidsdramatikk og musikkteater. Dette gjøres gjennom betydelig egenproduksjon kombinert med samproduksjoner og gjestespill.". Oslo Nye Teater er eid av Oslo Kommune.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Oslo Nye Centralteatret og Teaterkjeller'n

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo