Olavshallen

Olavshallen er Trondheims konserthus med rundt 320 arrangementer i året. Det er også fast tilholdssted for Trondheim Symfoniorkester som øver i Store Sal og har konserter hver torsdag. Store sal er inndelt i to nivåer med til sammen 1164 - 1322 avhengig av om forscene eller orkestergrav er i bruk, og salg av seter med redusert sikt på sidegalleri. Lille sal er en Black Box scene velegnet til teater og andre arrangementer med kapasitet på 336 i amfimen med flere muligheter for oppsett. Konserthuset eies av Trondheim kommune.

Olavshallen har flere forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Se under Arrangementer. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Arrangementer hos Olavshallen

18:00
19
Aug
2023

Familiemusikal: "Peter Pan"

I Aldriland kjemper Windy, brødrene hennes og Peter Pan mot Kaptein Krok og hans pirater, med hjelp av indianere og de «glemte barna». Går det bra? Kommer de hjem igjen? Musikalfabrikken i Trondheims største satsning noensinne.

15:00
20
Aug
2023

Familiemusikal: "Peter Pan"

I Aldriland kjemper Windy, brødrene hennes og Peter Pan mot Kaptein Krok og hans pirater, med hjelp av indianere og de «glemte barna». Går det bra? Kommer de hjem igjen? Musikalfabrikken i Trondheims største satsning noensinne. kl 15.00 og 18.30.

12:30
17
Sep
2023

Teater for barn: "Karius og Baktus"

De sjarmerende tanntrollene skal påny lage ablegøyer på scenen, til allmenn moro for liten og stor. Passer for barn fra 3 år.