Norsk Luftfartsmuseum

Norsk Luftfartsmuseum har Nordens største utstilling av militære og sivile fly, som forteller luftfartshistorien gjennom mange tiår. Museet har også mange spennende gjenstander utenom flyene. Nedlastbar app som gir en helt ny museumsopplevelse. Flysimulator. Kafé.

Utstillingen med militære fly har 25 fly og helikoptre utstilt, blant dem en restaurert Messerschmitt Bf-109, som det finnes få av i verden i dag. Den sivile utstillingen har 17 fly og helikoptre utstilt, blant annet Norges første mikrofly, som ligner på en motorisert hangglider med hjul, og Norges første politihelikopter. De største gjenstandene, som radar, brannbil mm, tilhører Avinor samlingen, som er en del av museet.

Flysimulatoren er tillatt for barn fra 12 år. Det er program for nybegynner og for viderekomne, og en Familiepakke, som inkluderer inngangsbilletter til museet og en flytime på simulatoren.

Norsk Luftfartmuseums app kan lastes ned på AppStore eller Google Play. Appen gjør det mulig å oppleve utstillingen på helt nye måter, blant annet med bilder og historier om flyene man ikke får i utstillingen. Appen viser også forskjellige løyper gjennom museet, tilpasset sesongen.

Arrangementer hos Norsk Luftfartsmuseum

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.