Bodø Actionhall

Bodø Actionhall tilbyr aktivitetene Lasertag, Laser Maze, Escape Room, Virtual Reality og en Interaktiv Minigolfbane! Actionfylt moro for hele familien, som motspillere eller på lag. Anbefalt minimumsalder varierer fra 7 til 12 år, avhengig av aktivitet.

Lasertag-arenaen er på hele 300 kvadratmeter, med 2-16 deltakere. Spillerne får på seg en vest med sensorer, og utstyres med en laserpistol. Det gjelder å treffe motstanderne flere ganger enn man selv treffes, og få mange poeng. LaserMaze er en "Mission impossible" utfordring, og foregår i en laser-labyrint. Man skal nå midten av labyrinten og tilbake på 3 minutter, uten å bryte noen av de mange laserstrålene som lyser på kryss og tvers. Anbefalt aldersgrense for begge aktiviteter er 7 år.

Escape Room er en utfordring for 2-6 personer. Lukket inne i et rom skal man løse oppgaver og gåter for å komme ut, i løpet av 60 minutter. Spillet "Sort hull - redd verden!" har anbefalt aldersgrense fra 8 år. Barn under 16 år må ha med en voksen inn i rommet. De øvrige to spillene har en nedre aldersgrense på 12 år.

I Virtual Reality (VR) spillet utstyres man med VR-briller og VR-kontroller og beveger seg rundt i en annen verden, alene eller sammen med 1-2 andre. Dra til Mars, reis til en post-apokalyptisk verden full av Zombier, vær en pirat, sheriff eller forsøk å rømme fra en stengt bunkers. Minimumsalder er 10 år, barn under 12 år må ha med en voksen.

100-i-1 Interaktiv Minigolfbane kan programmeres med forskjellige oppsett så til og med en 2 -åring kan forsøke seg, i henhold til arrangøren .... Uansett, god underholdning for familier, også de minste.

Arrangementer hos Bodø Actionhall

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.