Bodø Actionhall

Bodø Actionhall tilbyr aktivitetene Lasertag, Laser Maze, Escape Room, Virtual Reality og BlackLight Minigolf. Actionfylt moro for hele familien, som motspillere eller på lag. Anbefalt minimumsalder varierer fra 7 til 12 år, avhengig av aktivitet.

Lasertag-arenaen er på hele 300 kvadratmeter, md 2-16 deltakere. Spillerne får på seg en vest med sensorer, og utstyres med en laserpistol. Det gjelder å treffe motstanderne flere ganger enn man selv treffes, og få mange poeng. Laser Maze er en "Mission impossible" utfordring, og foregår i en laser-labyrint. Man skal nå midten av labyrinten og tilbake på 3 minutter, uten å bryte noen av de mange laserstrålene som lyser på kryss og tvers. Anbefalt aldersgrense for begge aktiviteter er 7 år.

Escape Room er en utfordring for 2-6 personer. Lukket inne i et rom skal man løse oppgaver og gåter for å komme ut, i løpet av 60 minutter. Aldersgrense er 12 år fordi historien er litt skummel, og fordi mindre barn generelt har lite utbytte av Escape Rooms.

I Virtual Reality (VR) spillet utstyres man med VR-briller og VR-kontroller og beveger seg rundt i en annen verden, alene eller sammen med 1-2 andre. Dra til Mars, reis til en post-apokalyptisk verden full av Zombier, vær en pirat, sheriff eller forsøk å rømme fra en stengt bunkers. Minimumsalder er 10 år, barn under 12 år må ha med en voksen.

BlackLight Minigolf er innendørs minigolf i mørke, på en selvlysende 18-hulls bane fordelt på God familieunderholdning!

Arrangementer hos Bodø Actionhall

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.