Lillestrøm Kultursenter

Lillestrøm Kultursenter inviterer til Barnas Teaterlørdag en eller to ganger i måneden, utenom skoleferiene, i tillegg til flere forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Forsiden med inngangspartiet til Lillestrøm Kultursenter, en eldre bygning med saltak og gulmalt, fotografert fra avstand skrått ovenfra

Anders Rodem, CC-BY-SA-4.0

Forsiden med inngangspartiet til Lillestrøm Kultursenter, en eldre bygning med saltak og gulmalt, fotografert fra avstand skrått ovenfra

Anders Rodem, CC-BY-SA-4.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Lillestrøm Kultursenter har flere scener og mange arrangementer og forestillinger i løpet av året, også for barn og barnefamilier. En til to ganger i måneden, utenom skoleferiene, er det Barnas Teaterlørdag med forestillinger av og med Unge Viken Teater. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller se alle arrangementer på Lillestrøm Kultursenter.

Hovedscenen er Teatersalen, en flott og ærverdig sal fra 1926. I salen er det plass til 600 sittende publikummere. Stjernesalen er en fleksibel sal med plass til 322 sittende publikummere i amfi eller ca 800 stående, avhengig av bruksmåte. Universet er en moderne sal med plass til 101 personer i amfi, som kan utvides til 180 publikummere med stoler foran amfiet. Connect er en klubbscene og bar med plass for maksimum 300 personer.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Lillestrøm Kultursenter

19:00
9
12/2024
Lillestrøm Kultursenter: "Nøtteknekkeren" - ballett

Nøtteknekkeren er en av verdens mest kjente balletter og appellerer både til barn og voksne. Den oppføres rundt juletider på teater- og operascener i hele verden. Balletten inneholder noen av komponisten Peter Tsjaikovskijs mest iørefallende musikk, som «Blomstervalsen» og «Russisk dans». For mange familier er balletten en fast førjulstradisjon. Passer for barn fra 5 år.

Flere aktiviteter for barn i Lillestrøm