Lillestrøm Kultursenter

Lillestrøm Kultursenter har flere scener og mange arrangementer og forestillinger i løpet av året, også for barn og barnefamilier. Hovedscenen er Teatersalen, en flott og ærverdig sal fra 1926. I salen er det plass til 600 sittende publikummere. Stjernesalen er en fleksibel sal med plass til 322 sittende publikummere i amfi eller ca 800 stående, avhengig av bruksmåte. Universet er en moderne sal med plass til 101 personer i amfi, som kan utvides til 180 publikummere med stoler foran amfiet. Connect er en klubbscene og bar med plass for maksimum 300 personer.

En til to ganger i måneden, utenom skoleferiene, er det Barnas Teaterlørdag med forestillinger av og med Unge Viken Teater. Det er flere forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Se under Arrangementer. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Arrangementer hos Lillestrøm Kultursenter

13:00
25
Mar
2023

Barnas Teaterlørdag på Lillestrøm Kultursenter

Barnas Teaterlørdag er forestillinger som barna lett forstår, det kan være med et budskap eller ren underholdning. Stykkene spilles av Unge Viken Teater. Anbefalt aldersgrense for de forskjellige forestillingene kan variere fra 3 til 6 år. Se Vis arrangement for mer info.

13:00
26
Mar
2023

Teater for barn: "Karius og Baktus"

Populær forestilling full av sjarme og humor. Bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens. Karius og Baktus møter barna i foajeen etterpå, for foto og signering.

15:00
15
Apr
2023

Teater for barn: "Dyrene i Hakkebakkeskogen"

Klatremus og alle vennene hans feirer Bamsefar som fyller 71 år i 2023. Så lenge siden er det Torbjørn Egners klassiske fortelling utkom!