Høyt & Lavt Lillestrøm

Klatreparker er en morsom familieaktivitet! Klatreparken i Sørum er en av Skandinavias største med 19 klatreløyper med til sammen 234 elementer og 41 zip-liner. Andre aktiviteter på uteområdet er et hoppetårn og en kjempetrampoline. Alle løypene i klatreparken er merket med farger etter vanskelighetsgrad og inneholder en eller flere zip-liner, den lengste på 164 meter, den korteste på 11 meter. Ingen forkunnskaper nødvendig, parken er for alle.

Det er fem oransje løyper beregnet på de minste barna. En er tillatt for alle, de fire øvrige har karv til minstehøyde på 80 cm. Barna kan prøve den enkleste av de fire oransje løypene før man kjøper billett med sele til dem. Det er tre lysegrønne løyper og fem mørkegrønne, som er hakket mer utfordrende. Alle har et høydekrav på minimum 110 cm. De to lyseblå, to mørkeblå, fire røde og den sorte løypa er gradert fra utfordrende til svært vanskelig, og stiller krav til minimumshøyde på 140 cm, den svarte over 160 cm. To av de røde løypene starter i hoppetårnet. "Svalestupet" er fritt fall fra 23 meters høyde i en QuickFlight line, som bremser fallet og sikrer trygg landing. "Falk" er en utfordrende zip-line på 300 meter som starter i hoppetårnet. Den er merket rød på grunn av høyden over bakken.

Barn under 6 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i de grønne løypene, mens det samme gjelder for barn under 12 år i de blå, røde og sorte løypene. Parken anbefaler minimum 1 voksen pr 4 barn. I de oransje løypene kan voksne hjelpe barna fra bakken. Klatreløypene, eller aktivitetsløypene som aktiviteten kaller dem, gå i naturlig skog.

Klatretunet Kafé har samme åpningstider som parken. Det er to merkede turstier i forbindelse med parken, på henholdsvis 2 og 2,6 kilometer, så det er fint mulig å kose seg en dag uten billett til klatring.

Arrangementer hos Høyt & Lavt Lillestrøm

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.