Alpakkahagen Sørum

Alpakkavandring innebærer at besøkende kommer til gården vår og blir deltakere i klargjøring og gjennomføring av vandring i skog og mark med alpakkaene. Hver deltaker får sin egen alpakka og ansvaret for å lede alpakkaen gjennom dagens tur. Vandringen kan tilpasses til å kun gå på vei eller i sakte tempo - alt etter deltakerens behov. Varighet ca 2 timer.

Alpakkavandring passer alle. Dyrene er milde, myke, nysgjerrige og vennlige. Deltakerne får nærkontakt med dyrene, får klappe dem, ta bilder med dem, og du får oppleve hvordan dyrene knytter seg til deg som menneske. Underveis vil guiden fortelle om dyrerasen, vise teknikker for å håndtere dem, og svare på spørsmål.

Alpakkavandring Mini er for de minste barna, de som har mobilitetsutfordringer, og de som har gått den lange alpakkaturen tidligere og ønsker en enklere variant. Vandringen foregår på gården, på beitet til alpakkaene. Alle kan holde alpakkaen (1 alpakka pr familie/booking), gå litt rundt med alpakkaene på området for å bli kjent med dem, ta noen fine bilder og selfies! Varighet ca 60 minutter.

Vi er veldig opptatt av dyrevern og forventer at alle deltakere behandler alpakkaene med stor respekt og etter instruksjon fra guiden.

Arrangementer hos Alpakkahagen Sørum

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.