Kjæreng Gård

På gården får besøkende nærkontakt med vanlige norske gårdsdyr, og noen mer eksotiske dyr. De fleste dyrene går fritt rundt, mens noen har store innhegninger med egne små hus. Dyrene er vant til mennesker, og besøkende kan kose med dem og hjelpe til å mate dem. Hvert dyr har også sine særegne artige navn som de lyder når man lokker på dem. Dyrevandring er leieturer med blant annet Alpakkaer og foregår i terrenget rundt gården.

Det selges omvisningsbilletter der besøkende blir guidet rundt og får komme inn til noen av dyrene, og gårdsbilletter der man selv går rundt å hilser på dyrene. De fleste åpent helger er det mulighet for ponniridning på tunet fra kl 13.00, hver tur varer i 20 minutter. Enkelte helger kan barn være dyrevenn, aldersgrense 6 år. Her får du lære stell/ håndtering av dyr, kos, mating og ri på ponni.

På området er det stor lavvo med plass til 80 personer der man kan grille medbragt mat eller bare varme seg på kalde dager. Om sommeren er det benker og bord ute, og trampoline for barna.

Arrangementer hos Kjæreng Gård

12:00
05
Nov
2023

Halloweenfest på Kjæreng gård

Halloweenfest på gården med diverse aktiviteter for alle barn.