Høyt & Lavt Bergen

Klatreparken har 10 løyper med 120 elementer og over 20 zip-liner. Alle løypene er merket med farger etter vanskelighetgrad. Barn under 6 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i de grønne løypene, mens det samme gjelder for barn under 10 år i de blå og røde løypene. Parken anbefaler minimum 1 voksen pr 4 barn. Nett & Sprett aktiviteter for de minste barna. Kafé.

Det er to oransje løyper med høydekrav minimum 80 cm, fire grønne løyper med minimumshøyde 110 cm, to blå og en rød løype med høydekrav 140 cm, og en svart løype med høydekrav 160 cm. Den røde og svarte løypen er krevende. I de oransje løypene kan voksne hjelpe barna fra bakken. Alle må gjennomgå et kort sikkerhetskurs før de klatrer.

En annen aktivitet på området er Madam Felle spranget, et hopp på 12 meter fritt fall - godt sikret! Man klatrer til topps i tårnet via klatretunneler og så er det bare å kaste seg rett ut i luften! Vektgrense på minimum 20 og maksimum 120 kg.

Nett & Sprett aktivitetene for de minste barna, opptil 12 år, er lek i ulike nett over bakken, hoppepute mm. Barna kan leke og ha det gøy, uten utstyr eller opplæring. Kl 12.30-13.00 og 14.30-15.00 slipper unge og voksne til i nettene.

Arrangementer hos Høyt & Lavt Bergen

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.