Geitmyra matkultursenter for barn

Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo har åpen gård, kurs og andre arrangementer for barn og barnefamilier. Her kan barna alene, eller sammen med foreldre, se og prøve forskjellig mat, lære om hvor råvarene kommer fra, og hvordan man tilbereder dem.

Hovedhuset og en mindre bygning, begge rødmalte, på Geitmyra matkultursentersenter for barn, med solsikkeplanter og grønnsakshage foran, fotografert gjennom greinene på et epletre

Marta Spinn, CC-BY-SA 4.0

Hovedhuset og en mindre bygning, begge rødmalte, på Geitmyra matkultursentersenter for barn, med solsikkeplanter og grønnsakshage foran, fotografert gjennom greinene på et epletre

Marta Spinn, CC-BY-SA 4.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Matkultursenteret har åpen gård, kurs og andre arrangementer for barn og barnefamilier. Målsetningen for alle Geitmyra-sentre er å "lære alle barn i Norge å bli glad i mat som gjør dem godt!" Her kan barna alene, eller sammen med foreldre, se og prøve forskjellig mat, lære om hvor råvarene kommer fra, og hvordan man tilbereder dem.

Se arrangementer på Geitmyra matkultursenter i Oslo for barn.

Til matkultursenteret i Oslo hører Geitmyra skolehager, og et stort besøksdrivhus, med ekstra fokus på barna, åpner våren 2024.

Høst, vinter og vår, bortsett fra skoleferiene, er det åpen gård hver tirsdag og torsdag 14:30-16:30 for skolebarn 10-13 år. Høst grønnsaker, kjør trillebårtaxi, gå på stylter, eller bruk tiden med hønene eller kattene. Barna får servert mat og hvis det lar seg gjøre koples en mataktivitet til måltidet. Gratis, og drop-in, men for planleggingens skyld ønsker senteret påmelding. Skjema for påmelding på Geitmyras nettside.

Geitmyra matkultursenter for barn åpnet 1/9 2011. Gården tilhører Kulturetaten i Oslo kommune. Det er daglig undervisning av barn og unge som lærer om bærekraftig mat, matopprinnelse, dyrking, smak og tilberedning. Hovedaktiviteten er rettet mot barnehager og barneskoler.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Geitmyra matkultursenter for barn

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo