Geitmyra matkultursenter for barn

Matkultursenteret har åpen gård, kurs og andre arrangementer for barn og barnefamilier. Målsetningen for alle Geitmyra-sentre er å "lære alle barn i Norge å bli glad i mat som gjør dem godt!" Her kan barna alene, eller sammen med foreldre, se og prøve forskjellig mat, lære om hvor råvarene kommer fra, og hvordan man tilbereder dem. Til matkultursenteret i Oslo hører Geitmyra skolehager, og et besøksdrivhus med ekstra fokus på barna er under prosjektering.

Geitmyra matkultursenter for barn åpnet 1/9 2011. Gården tilhører Kulturetaten i Oslo kommune. Det er daglig undervisning av barn og unge som lærer om bærekraftig mat, matopprinnelse, dyrking, smak og tilberedning. Hovedaktiviteten er rettet mot barnehager og barneskoler.

Arrangementer hos Geitmyra matkultursenter for barn

11:00
29
Sep
2022

Trygg og sunn babymat: "Tidlig matglede" - kurs

Innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene! Kom med eller uten barn, alt legges til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. Påmelding!

11:00
30
Sep
2022

Trygg og sunn babymat: "Tidlig matglede" - kurs

Innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene! Kom med eller uten barn, alt legges til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. Påmelding!

16:00
03
Oct
2022

Åpent på Geitmyra Matkultursenter for barn 10-13 år

Hver mandag fram til 19. desember inviteres mat- og dyrkeinteresserte barn 10-13 år for å høste, lukte, smake, koke, kutte, spise, gjøre, oppleve, sanse, sanke. Drop-in, kom de mandagene du har lyst, åpen, sosial møteplass!