Fysak Allaktivitetshus Melkeplassen

Fysak Allaktivitetshus Melkeplassen har landets største innendørs parkourrom, buldrevegg, bordtennisbord, dansesal med store speil, akrobatrom med turngulv, hoppemadrass, tumbling-apparat, slakkline, balansekuler, monkey bars, dips- og chinsstativ. Gratis.

Gutt i gul genser høyt i luften på et skateboard kun med blå himmel i bakgrunnen

Illustrasjonsbilde

Gutt i gul genser høyt i luften på et skateboard kun med blå himmel i bakgrunnen

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Fysak Allaktivitetshus Melkeplassen er ett av tre multianlegg for unge i Bergen, med fokus på egenorganisert aktivitet. I hovedbygget ligger landets største innendørs parkourrom, laget i tre og med mange spennende elementer og utfordringer. I samme rommet er det en liten buldrevegg og det er bordtennisbord. På samme etasje er det en dansesal med store speil. I etasjen under er det et akrobatrom med turngulv, hoppemadrass, tumbling-apparat, slakkline, balansekuler, monkey bars, dips- og chinsstativ. Bak hovedbygget ligger et mindre bygg med en skatepark som består av street-elementer. Mellom byggene er det montert en buldrevegg.

Man kan låne hjelm, skateboard og sparkesykler, men ta gjerne med brett og hjelm hvis mulig, siden antallet til utlån er begrenset. De andre to anleggene er Fysak Slettebakken, Vilhelm Bjerknes' vei 42, 5081 Bergen, og Fysak Åsane i Åsanehallen, Åsane Senter 50B, 5116 Ulset.

Alle kan bruke hallen når den er åpen. Det er ingen aldersgrense, men Fysal anbefaler at barn under 10 år har følge av en eldre / voksen. I hvert fall inntil følgepersonen vurderer at barnet er selvstendig nok, og kan forholde seg til de eldre ungdommene som bruker aktivitetshusene. Følgepersonen må også tas med i påmeldingen. Det arrangeres kurs i skoleferiene.
 
Skoler og barnehager:
På formiddagene (mandag til fredag i skoletiden) er det mulig for skoler, barnehager og andre grupper å bruke huset. Det er ikke mulig å reservere rom for enkeltgrupper, men for å kunne koordinere bruken med andre grupper må besøk avtales på forhånd.
 
Fysak er et gratis lavterskeltilbud for unge, så de kan drive egenorganisert aktivitet som de selv ønsker det. Noen bruker Fysak som et supplement til organisert trening eller til annen aktivitet, men flertallet av de unge som bruker hallene deltar ikke lengre på organisert aktivitet. Blant annet derfor er det viktig å ha arenaer som er tilrettelagt for egenorganiserte aktiviteter. Husene driftes av Etat for idrett i Bergen kommune.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til fredag: kl 10.00-22.00
Lørdag og søndag: kl 12.00-19.00

Egne åpningstider i sommerferien

NB: hallen kan være lukket enkelte helger på grunn av arrangement, eller det kan være forandringer i åpningstidene i forbindelse med ferier, høytider og arrangementer. Se aktivitetens hjemme- eller facebookside for info

Stengt: 1/1, Skjærtorsdag til 2. påskedag, 1/5 og 17/5, Kr. Himmelfartsdag, 1. og 2. pinsedag, 24 - 26/12 og 31/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Fysak Allaktivitetshus Melkeplassen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen