Escape Bryggen

Escape Bryggen holder til på Bryggen i Bergen og tilbyr spill innendørs og utendørs. De to escape room spillene innendørs med lavest vanskelighetsgrad, "Hanseaticus" og "VS Mode" egner seg for familier. Utendørsspillet "City Hunt - Det store kuppet" foregår i sentrum, med bruk av mobiltelefon.

Neonskilt med EXIT i store selvlysende bokstaver mot en svart bakgrunn

Illustrasjonsbilde

Neonskilt med EXIT i store selvlysende bokstaver mot en svart bakgrunn

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Escape Bryggen holder til på Bryggen i Bergen og tilbyr klassiske escape room spill innendørs, og utendørs spill med bruk av mobiltelefon. Escape room spillet "Hanseaticus" har lavest vanskelighetsgrad. I rommet kan det være 2-6 spillere. I "VS Mode" spiller to "Hanseaticus" rom mot hverandre. Utendørsspillet "City Hunt - Det store kuppet" foregår i sentrum av Bergen, med bruk av mobiltelefon, og er det enkleste av to utendørsspill.

Familier med barn fra 10 år kan ha mye moro i et escape room! For yngre barn kan det være utfordrende å få noe ut av spillene, uansett vanskelighetsgrad. Kontakt eventuelt arrangøren for informasjon om escape room spillene og anbefaling med hensyn til alder.

Alle spillene har en maksimumlengde på 60 minutter. Oppgaven går ut på å løse gåtene innen tiden er gått, finne nøkkelen, og komme seg ut av rommet. Desto mindre barna er, desto mer støtte trenger de fra voksne for å løse oppgavene. Arrangøren anbefaler nedre grense 10 år hvis barna skal kunne delta aktivt.

Utendørsspillet "City Hunt - Det store kuppet" er et annet konsept med mer bevegelse og opplevelse, så her kan også mindre barn delta. Oppgaven er å løse gåtene for å stoppe Professor M fra å begå flere kriminelle handlinger i Bergen by!

Rommene overvåkes til enhver tid, skulle det oppstå en situasjon, eller en av spillerne føler seg ukomfortabel, så kan man forlate rommet når som helst.

Pr person:
Escape-rommene kr 359
Utendørsspill City.hunt kr 299

Barn/ungdom under 18 år får 20% rabatt. Barn under 15 år må være i følge med en ansvarlig voksen

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til lørdag: 10:00-22:00

Søndag: 12:30-19:00

Åpent alle dager hele året. Alle spill skal forhåndsbestilles online via aktivitetens hjemmeside, eller ved å kontakte arrangøren på epost eller telefon. Alle reservasjoner innenfor tre timer fra ønsket spillestart kan kun gjøres via telefon

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Escape Bryggen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen