Bergen Klatresenter - Fana

Bergen Klatresenter - Fana er et av Norges største buldresentre. Senteret har buldrevegger i ulike vinkler, fra sva til overhengende, samt et 40-graders Kilterboard. Det er egne områder tilrettelagt for de minste med klatrelek i fokus, autobelayer (klatreruter med automatisk sikring), samt juniorbuldring og introvegg myntet på eldre barn og kursaktivitet. Det er 10 års aldersgrense i hovedområdet i helgene. Alle som skal klatre, eller som passer barn som klatrer, skal signere en ansvarserklæring.

Eget barne- og introområde med buldrevegger for barn, borg og sklie. Buldreveggen her har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Det er også autobelayer (automatisk sikringsmaskin), der barna kan prøve å klatre med sele. Senteret leier ut klatreseler, og resepsjonisten hjelper dem som aldri har brukt autobelay før! Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. 

Klatresenteret tilbyr bursdagsfeiring for barn fra 4 år i barneområdet. Det avholdes regelmessig kurs for barn og ungdom i 1. til 10. trinn. Buldring for forelder / foreldre med baby hver tirsdag kl 10.00-14.00.

Arrangementer hos Bergen Klatresenter - Fana

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.