Bergen Klatresenter - Fana

Bergen Klatresenter - Fana tilbyr buldring for alle aldre og vanskelighetsgrader. Det er også egne områder tilrettelagt for de minste med fokus på klatrelek hvor det ikke bare er klatrevegg, men også borg og sklie.

Klatrevegg sett ovenfra med gripehåndtak i forskjellige farger

Illustrasjonsbilde

Klatrevegg sett ovenfra med gripehåndtak i forskjellige farger

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Bergen Klatresenter - Fana er et av Norges største buldresentre. Senteret har buldrevegger i ulike vinkler, fra sva til overhengende, samt et 40-graders Kilterboard. Det er egne områder tilrettelagt for de minste med klatrelek i fokus, autobelayer (klatreruter med automatisk sikring), samt juniorbuldring og introvegg myntet på eldre barn og kursaktivitet. Det er 10 års aldersgrense i hovedområdet i helgene. Alle som skal klatre, eller som passer barn som klatrer, skal signere en ansvarserklæring.

Eget barne- og introområde med buldrevegger for barn, borg og sklie. Buldreveggen her har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Det er også autobelayer (automatisk sikringsmaskin), der barna kan prøve å klatre med sele. Senteret leier ut klatreseler, og resepsjonisten hjelper dem som aldri har brukt autobelay før! Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. 

Klatresenteret tilbyr bursdagsfeiring for barn fra 4 år i barneområdet. Det avholdes regelmessig kurs for barn og ungdom i 1. til 10. trinn. Buldring for forelder / foreldre med baby hver tirsdag kl 10.00-14.00.

Drop-in: barn til og med 1 år gratis i følge med en betalende voksen, barn (2-15 år) kr 95, voksen kr 135 (kr 105 på hverdager før kl 14.00)

Salg av klippekort og årskort, kan benyttes på begge sentrene Fana / Laksevåg.

Når begge foreldre har årskort, trener barna deres (opptil 15 år) gratis når en av foreldrene er med

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til fredag: kl 07.00-22.00
Lørdag: kl 09.00-18.00
Søndag: kl 09.00-22.00

Barne- og introområdet er reservert for grupper mandag til torsdag kl 17.00-19.15 vår og høst

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Bergen Klatresenter - Fana

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen