Bergen Klatresenter - Laksevåg

Familievennlig buldresenter i Laksevåg - ingen forkunnskaper kreves.

Gutt med shorts og lyseblå overdel som klatrer i beigefargede buldrevegger

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Gutt med shorts og lyseblå overdel som klatrer i beigefargede buldrevegger

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Buldresenteret i Laksevåg har et hovedrom med bulder som tilfredsstiller selv de mest øvede, et bakrom med voksne buldere og juniorbuldere beregnet på barn med kortere avstand mellom takene, og et barnerom. Barnerommet har buldrevegger tilpasset barn, klatrehai, klatrenett og sklie.

Buldring er klatring på vegger i lav høyde uten tau eller annet utstyr enn klatresko. Det kreves ingen sikring i veggen, faller man ned lander man på tykke matter ("tjukkaser") som tar av for fallet. Det kreves ingen forkunnskaper for å buldre, som passer like godt for alle aldre. En fin familieaktivitet! 

Hovedrommet har buldrevegger langs sidene av rommet, samt en frittstående konstruksjon midt i rommet, "Diamanten". Veggen har ulike vinkler fra sva til bratt overheng. Her er det bulder i alle vanskelighetsgrader! Hovedrommet har 13-års grense lørdag og søndag. 

Bakrommet har, foruten buldere for voksne og barn, en mindre klatrevegg med tre autobelays, dvs. automatiske sikringsmaskiner. Alle som bruker autobelay må enten ha sikringskort (topptau., bratt- eller autobelaykort), eller ha fått instruksjon av ansatte om riktig bruk. Barn under 13 skal innfestes av voksen med brattkort/gjennomgått opplæring. Ta med egen klatresele eller lei i resepsjonen.

Barnerommet har buldrevegger og andre lekeelementer. Blant annet en 3,5 meter lang hai som henger fra taket til å klatre på, nett til å klatre i, og sklie. Buldreveggen går fra sva (6 og 10 grader) til vertikal, og har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. 

Kaféområdet ligger ved siden av barnerommet, med gulv-til-tak vinduer mellom, slik at voksne lett kan ha oppsyn med barna.

Alle som oppholder seg i buldrehallen må lese sikkerhetsreglene og undertegne på en egenerklæring. Les sikkerhetsreglene og signer skjema her.

Drop-in:
Barn til og med 1 år gratis i følge med en betalende voksen
Barn (2-15 år) kr 105
Voksen:
Hverdager før 14:00 kr 105
Øvrige tider kr 135

Salg av klippekort og årskort, kan benyttes på begge sentrene Laksevåg / Fana

Når begge foreldre har årskort, trener barna deres (opptil 15 år) gratis når en av foreldrene er med

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag og onsdag: 09:00-22:00
Tirsdag og torsdag: 07:00-22:00
Fredag: 09.00-21:00
Lørdag: 09:00-18.00
Søndag: 09:00-20:00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Bergen Klatresenter - Laksevåg

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen