Bergen Klatresenter - Laksevåg

Hovedrommet har buldrevegger langs sidene av rommet, samt en frittstående konstruksjon midt i rommet, "Diamanten". Veggen har ulike vinkler fra sva til bratt overheng. Her er det bulder i alle vanskelighetsgrader. I hovedrommet er det 13-års grense lørdag og søndag. Alle som skal klatre, eller som passer barn som klatrer, skal signere en ansvarserklæring.

Barn-/familierom med buldrevegger for barn, og andre lekeelementer.  Blant annet en 3,5 meter lang hai som henger fra taket til å klatre på, nett til å klatre i, og sklie. Buldreveggen går fra sva (6 og 10 grader) til vertikal, og har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. Barnerommet har gulv-til-tak vinduer ut mot kafèområdet, slik at voksne lett kan ha oppsyn med barna.

Bakrommet har ytterligere 250 m2 klatreflate, med buldere for voksne og egne juniorbuldere beregnet på barn, med kortere avstand mellom takene. Disse er merket med grønt, gult og rødt smilefjes for lette, middels og harde ruter. Rommet har også 3 autobelayer (automatisk sikring) med ruter beregnet på barn. Ta med egen klatresele eller lei i resepsjonen. Alle som bruker autobelay må enten ha Brattkort, være unde roppsyn av en med brattkort, eller ha fått hjelp av ansatte, henvendelse i resepsjonen. 

Barnebursdag i barnerommet for barn 4-10 år. Klatresenteret tilbyr bursdagsfeiring for barn fra 4 år i barneområdet. Det avholdes regelmessig kurs for barn og ungdom i 1. til 10. trinn.

Arrangementer hos Bergen Klatresenter - Laksevåg

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.