Fysak Allaktivitetshus Slettebakken

Fysak Allaktivitetshus Slettebakken rommer en av landets største og beste innendørs skateparker, hopperom med en stor oppblåsbar hoppematte, turngulv, dansesal, liten klatrevegg og flerbrukssal. Ute er det tre sandvolleybaner, basketbane, pumptrack og dirt track.

 Gutt som skater i skatepark utendørs

Illustrasjonsbilde

 Gutt som skater i skatepark utendørs

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Fysak Allaktivitetshus Slettebakken er ett av tre multianlegg for unge i Bergen, med fokus på egenorganisert aktivitet. Bygningen rommer en av landets største og beste innendørs skateparker. I bygget er det også et hopperom med en stor oppblåsbar hoppematte, og et turngulv, og en dansesal med musikkanlegg og store speil. Salen har også en liten klatrevegg som man kan buldre i uten, eller klatre med, sikring. Den siste salen er en flerbrukssal, som, når det ikke er trening i salen, har et tumbling-apparat og bordtennisbord stående framme. Ute er det tre sandvolleybaner, basketbane, pumptrack og dirt track.

Man kan låne klatreutstyr, hjelm, skateboard, basketball og volleyballer, men ta gjerne med brett og hjelm hvis mulig, siden antallet til utlån er begrenset. Det er kun tillatt med skateboard, BMX og rulleskøyter i skatehallen. De andre to anleggene er Fysak Melkeplassen, Øvre Fyllingsveien 35, 5161 Laksevåg og Fysak Åsane i Åsanehallen, Åsane Senter 50B, 5116 Ulset. 

Alle kan bruke hallen når den er åpen. Det er ingen aldersgrense, men Fysal anbefaler at barn under 10 år har følge av en eldre / voksen. I hvert fall inntil følgepersonen vurderer at barnet er selvstendig nok, og kan forholde seg til de eldre ungdommene som bruker aktivitetshusene. Følgepersonen må også tas med i påmeldingen. Kurs for barn og ungdom i skoleferiene.

Skoler og barnehager:
På formiddagene (mandag til fredag i skoletiden) er det mulig for skoler, barnehager og andre grupper å bruke huset. Det er ikke mulig å reservere rom for enkeltgrupper, men for å kunne koordinere bruken med andre grupper må besøk avtales på forhånd.

Fysak er et gratis lavterskeltilbud for unge, så de kan drive egenorganisert aktivitet som de selv ønsker det. Noen bruker Fysak som et supplement til organisert trening eller til annen aktivitet, men flertallet av de unge som bruker hallene deltar ikke lenger på organisert aktivitet. Blant annet derfor er det viktig å ha arenaer som er tilrettelagt for egenorganiserte aktiviteter. Husene driftes av Etat for idrett i Bergen kommune.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent for alle:
Mandag til fredag: kl 10.00-22.30
Lørdag og søndag: kl 12.00-20.00

Egne åpningstider om sommeren

NB: hallen kan være lukket enkelte helger på grunn av arrangement, eller det kan være forandringer i åpningstidene i forbindelse med ferier, høytider og arrangementer. Se aktivitetens hjemme- eller facebookside for info

Stengt: 1/1, Skjærtorsdag til 2. påskedag, 1/5 og 17/5, Kr. Himmelfartsdag, 1. og 2. pinsedag, 24 - 26/12 og 31/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Fysak Allaktivitetshus Slettebakken

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen