Barnelørdag - Fana og Ytrebygda kulturkontor

Fana og Ytrebygda kulturkontor, og de øvrige tre kulturkontorene i Bergen, tilbyr arrangementsrekken "Barnelørdag i bydelene" om våren og høsten for aldersgruppen 3 - 10 år. Noen forestillinger er spesielt for barn 1-3 år. Arrangementene er et gratis kulturtilbud fra Bergen kommune til byens barnefamilier. Forestillingene starter kl 14.00.
 
I tillegg kommer andre kulturtilbud i bydelen for barn og barnefamilier gjennom året på de samme to scenene som barnelørdagene foregår på:

Ytrebygda kultursenter i Sandsli: Sandslivegen 98, 5254 Sandsli
Fana kulturhus på Nesttun: Østre Nesttunvegen 18, 5221 Nesttun

Arrangementer hos Barnelørdag - Fana og Ytrebygda kulturkontor

14:00
07
Oct
2023

Fana kulturhus: "Askeladden"

Sammen med fortellerstemmen lest av Bjarte Hjelmeland forteller Absence crew historien om Askeladden som skal trollbinde prinsessen, på en imponerende og humoristisk måte. Passer for barn fra 4 år. Gratis, drop-in, men det er mulig å reservere plass fra ca 1 uke før forestillingen.

14:00
28
Oct
2023

Fana kulturhus: "Oppen poppen"

Berit Opheim og Bodil Rørtveit har med glimt i øyet laget konserten Oppen poppen, som er basert på folketoner for barn, regler, ordrim og rare små historier. Passer for barn fra 2 år. Gratis, drop-in, men det er mulig å reservere plass fra ca 1 uke før forestillingen.

14:00
11
Nov
2023

Ytrebygda kultursenter: "Mitt og ditt"

En visuell og musikalsk teaterforestilling om fantasi og søskenforhold. Passer for barn fra 3 år. Gratis, drop-in, men det er mulig å reservere plass fra ca 1 uke før forestillingen.