Barnas Kulturhus Bergen

Barnas Kulturhus Bergen har på lørdager 13:00-16:00 vår og høst er et bredt kunst- og kultur-programtilbud innen musikk, dansk, film, teater/drama og visuell kunst for familier med barn opp til 12 år. Noen arrangementer er for barn ned til 1 år.

Fire små tøydukker festet til en gul bakgrunn med blått stoff rundt, skal forestille en scene

Illustrasjonsbilde

Fire små tøydukker festet til en gul bakgrunn med blått stoff rundt, skal forestille en scene

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Lørdager 13:00-16:00 på våren og høsten har Barnas Kulturhus et bredt kunst- og kulturprogram innen musikk, dansk, film, teater/drama og visuell kunst for familier med barn i alderen 3-12 år. Noen arrangementer er for barn ned til 1 år. Programmet starter med en forestilling 13:00, etter forestillingen er det gratis verksteder med varierende innhold. Aktivitetene er ledet av formidlere og kunstnere. Kafé, hvor man kan spise medbragt mat.

Hovedformålet med Barnas Kulturhus er formidling av kunst og kultur til barn og unge. Huset samarbeider med byens kunst- og kulturliv for å utvikle kunst- og kulturprogrammer til målgruppen. Tilbud til barnehager og skoler på hverdager, og til barnefamilier på lørdager.

Gratisbilletter legges ut på billett.bergen.kommune.no 7 dager før arrangementet. Alle, barn og voksne, skal ha hentet ut billetten på forhånd

Man kan hente ut billetter for forestilling 13:00 + verksteder 13:45-16:00, eller kun for verkstedsaktiviteter, men da 14:30-16:00

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Program lørdager:
Familieforestilling 13:00-13:45 og verksteder 13:45-16.00.

Programmet kan endres på kort varsel, så lurt å sjekke husets facebookside før besøket

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Barnas Kulturhus Bergen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen