Barnas Kulturhus Bergen

Lørdager kl 13.00-16.00 har Barnas Kulturhus et bredt kunst- og kulturprogram innen musikk, dansk, film, teater/drama og visuell kunst for familier med barn opp til 12 år. Noen arrangementer er for barn ned til 1 år. Programmet starter med en forestilling kl 13, etter forestillingen er det gratis verksteder med varierende innhold. Aktivitetene er ledet av formidlere og kunstnere. Kafé, hvor man kan spise medbragt mat.

Hovedformålet med Barnas Kulturhus er formidling av kunst og kultur til barn og unge. Huset samarbeider med byens kunst- og kulturliv for å utvikle kunst- og kulturprogrammer til målgruppen. Tilbud til barnehager og skoler på hverdager, og til barnefamilier på lørdager.

Arrangementer hos Barnas Kulturhus Bergen

13:00
21
May
2022

Barnas kulturhus: "Mormor og de åtte ungene"

Skuespiller Adele Lærum Duus formidler sine favoritthistorier fra bøkene om Mormor og de åtte ungene, krydret med filmklipp fra originalfilmene med forfatter Anne-Cath Vestly selv i rollen som mormor. Lys Levende Adele. Fra 3 år. Kl 13.45 verksteder. Billettsalget starter én uke før.

13:00
11
Jun
2022

Barnas kulturhus: "Hei Kalas"

Hei Kalas! undrer seg over verden og livet og dyra og menneskene. Sangene er morsomme på en trist måte eller triste på en morsom måte. Heidi Marie Vestrheim, Roy Ole Førland og Annikken Theodorsen. Fra 3 år. Kl 13.45 verksteder. Billettsalget starter én uke før.