Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

B-open kunstfestival

B-open kunstfestival er to dager da profesjonelle kunstnere i Bergen og omegn åpner dørene til atelierene sine. I tillegg blir det arrangert workshops for barn og voksne, utstillinger, guidede turer, kunstmarked mm. Festivalen er en unik mulighet til å møte kunsten før den kommer i galleriene, og se hvor det hele begynner.

Abstrakt maleri med sterk rød bunnfarge og streker og sirkler i gult, grønt og andre farger

Illustrasjonsbilde

Abstrakt maleri med sterk rød bunnfarge og streker og sirkler i gult, grønt og andre farger

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

23 - 24/9-2023.To dager i året åpner profesjonelle kunstnere i Bergen og omegn dørene til atelierene sine. Festivalen er en unik mulighet til å møte kunsten før den kommer i galleriene, og se hvor det hele begynner. I tillegg blir det arrangert workshops, utstillinger, guidede turer, kunstmarked, gratis transport med veteranbuss og mye mer. Festivalen er åpen for alle, små som store. Alle aktivitetene er gratis.

Over 140 kunstnere i Bergen og omegn åpner sine gallerier. Få innblikk i hvordan de jobber, bli med på gratis oimvisninger og workshops. NB: påmelding til mange av arrangementene, og antallsbegrensning. Arrangementene, som også passer for barn, er populære og blir fort fullbooket.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

21/9 - 22/9 2024

Atelierene og kunstnerfellesskapene i sentrumskjernen holder åpent lørdag 21/9, mens atelierene utenfor sentrum holder åpent på søndag 22/9

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på B-open kunstfestival

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen