Vitensenteret i Trondheim

Vitensenteret er en av Trondheims mest populære attraksjoner. Det har en rekke rom med forskjellige temaer der barna kan utføre interaktive eksperimenter og utforske vitenskapen. Temaene er anatomi, elektrisitet, fysikk og mekanikk, speillabyrint og robotlab, illusjoner, lys, vann, vær, snekkerbod og Thomas Angells matematikkrom. Det er også temporære utstillinger.

Barna synes det er gøy og lærer samtidig matematiske og fysiske lover. Også de voksne kan lære noe .... Butikk med mange originale gaver og leker. Eget aktivitetsprogram i helger og skoleferier, se dagens program.

Senteret kan skilte med Norges første kombinerte 3D-planetarium og 360-grader kino, som tar besøkende med på en reise ut i verdensrommet. Formålet er å skape en ny arena for visuell forskningsformidling for skoleklasser og vanlig publikum. Teknikk og kvalitet gjør at filmene som vises mot "doomen" er veldig imponerende. Fast visningsprogram lørdag og søndag. Generelt anbefalt aldersgrense på filmer og visninger er 6 år.

Arrangementer hos Vitensenteret i Trondheim

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.