Trondheim Buldresenter

Trondheim Buldresenter er et av Europas mest moderne, og Norges største, buldresenter. Buldring er en familievennlig aktivitet med forskjellige vanskelighetsgrader og uten krav til forkunnskaper.

Gutt i beigefarget klatrevegg, illustrasjonsbilde for Trondheim Buldresenter

Illustrasjonsbilde

Gutt i beigefarget klatrevegg, illustrasjonsbilde for Trondheim Buldresenter

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Klatresenter med buldrevegger og tjukkasmadrasser under, det vil si klatring uten tau og sele. Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, og er en av de mest populære måtene å klatre på, morsomt og utfordrende for små og store. Og veldig sosialt! Det er begrenset hvor høyt man kan klatre i buldreveggen, og man faller helt trygt på madrassene. Det kreves klatresko, som kan leies. Ingen erfaring er nødvendig.

Anbefalt alder er fra 8-10 år, men ingen fast nedre aldersgrense. Buldresenteret har også et slakk-line område med 3 forskjellige liner, og eget lekerom for barn. Voksne med barn har ansvaret for at barnet ikke løper under klatrere i buldreveggen. Senteret tilbyr et introduksjonskurs på 2,5 timer for å gi raskere progresjon, treningsveiledning og redusere risikoen for skader, men er ikke noe krav.

Buldresenteret ligger kun 300 meter fra UTE-Hallen klatresenter, med opp til 17 meter høye vegger. Senteret tilbyr "Prøv klatring" i en time med instruktør, for familier og andre som er nysgjerrig på klatring.

Trondheim Buldresenter:
Barn under 13 år kr 80, ungdom/voksen kr 100. Utleie sko kr 40. Salg av klippekort og årskort

UTE-Hallen - Klatresenter:
Barn under 13 år kr 80, ungdom/voksen kr 110. Leie av alt utstyr kr 110. Familiepris inklusiv utstyr (inntil 2 voksen + 2 barn) kr 300, kr 70 pr ekstra barn. Salg av årskort.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Alle dager kl 07.00-23.00

NB: dørene stenges automatisk kl 22.00 på hverdager (mandag til torsdag) og kl 21.00 i helger (fredag til søndag)

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Trondheim Buldresenter

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Trondheim