Trondheim Buldresenter

Klatresenter med buldrevegger og tjukkasmadrasser under, det vil si klatring uten tau og sele. Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, og er en av de mest populære måtene å klatre på, morsomt og utfordrende for små og store. Og veldig sosialt! Det er begrenset hvor høyt man kan klatre i buldreveggen, og man faller helt trygt på madrassene. Det kreves klatresko, som kan leies. Ingen erfaring er nødvendig.

Anbefalt alder er fra 8-10 år, men ingen fast nedre aldersgrense. Buldresenteret har også et slakk-line område med 3 forskjellige liner, og eget lekerom for barn. Voksne med barn har ansvaret for at barnet ikke løper under klatrere i buldreveggen. Senteret tilbyr et introduksjonskurs på 2,5 timer for å gi raskere progresjon, treningsveiledning og redusere risikoen for skader, men er ikke noe krav.

Buldresenteret ligger kun 300 meter fra UTE-Hallen klatresenter, med opp til 17 meter høye vegger. Senteret tilbyr "Prøv klatring" i en time med instruktør, for familier og andre som er nysgjerrig på klatring.

Arrangementer hos Trondheim Buldresenter

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.