Vår Energi Arena Sandneshallen

Vår Energi Arena Sandneshallen har et klatreanlegg som er spesielt egnet for barn og unge, og er åpen for familier hver lørdag og søndag. Aktiviteter er ballspill som fotball, basketball, badmington og innebandy. Det er bordtennis, og friidrettsaktiviteter som høyde og lengdehopp. «Sommer i Folkehallene» er et aktivitetstilbud for barn og unge opp til 16 år.

Klatrevegg sett ovenfra med gripefester i mange farger

Illustrasjonsbilde

Klatrevegg sett ovenfra med gripefester i mange farger

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Arena Sandneshallen er en av fem haller i Stavanger-området som går under fellesbetegnelsen Folkehallene. Hver helg er det familieaktiviteter i en eller flere av hallene. I Sandneshallen er det åpent for familier hver lørdag og søndag i klatreveggen, på flerbruksbanen, på rundbanen, og på friidrettsflaten. Klatreveggen i Sandneshallen passer spesielt godt for barn og unge.

For å klatre uten instruktør må en i gruppen ha brattkort for å kunne sikre den som klatrer. Barn fra 13 år, som har brattkort, kan klatre i alene uten foresatt til stede. De samme reglene gjelder hele uken, ikke kun når det er familieåpent. Hallen arrangerer brattkortkurs for ungdom ned til 13 år, og klatregrupper for barn ned til 5 år.

Se kalenderen for Folkehallene ved Stavanger. Velg [Vår Energi Arena Sandneshallen] i menyen øverst, eventuelt også aktivitetskategori.

Utvalgte søndager i sesongen er det «Prøv klatring", et 3-timers kurs for nybegynnere, som har lyst til å prøve klatring. Klatreutstyr kan tas med eller leies. Barna bør være 5 år eller eldre, i øvrig er kurset åpent for alle. Siden det er et drop-in tilbud kan det forekomme kø ved stor pågang.

Familieaktiviteter på flerbruksbanen og friidrettsflaten er ballspill som fotball, basketball, badmington og innebandy, bordtennis, friidrett som høyde og lengdehopp. På rundbanen kan man forsøke å løpe så mange runder man klarer, eller se hvem som er familiens raskeste? I klatreavdelingen er det også en klatresopp med rutsjebane, og det er bygge- og balanseleker for de minste.

Folkehallene, unntatt Arena Forus, har utvidet åpningstilbud med aktiviteter for barn og unge om sommeren. Noen ganger er det instruktører med på aktivitetene. «Sommer i Folkehallene» er beregnet for barn opp til 16 år. Barna har gratis adgang, det samme har en voksen ledsager. Les mer på «Sommer i Folkehallene». Velg hall øverst på siden.

Dagspass:
Barn under 6 år gratis
Barn (7-17 år) kr 95
Voksen i følge med betalende barn kr 95
Familie kr 345
 
Salg av klippekort og Folkekortet (løpende månedskort)
Utstyr kan leies i resepsjonen

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: 08:00-22:00

Fredag: 08:00-20:00

Lørdag: 09:00-17:00

Søndag: 10:00-19:00
Åpent for familier: 12:00-15:00 (kan variere)

Sommeråpent 24/6 – 11/8: alle dager 10:00-16:00

Stengt: 1/1, Langfredag, søndag 1. påskedag, 17/5, Kristi Himmelfartsdag, 1. og 2. pinsedag, 24 - 25/12, 31/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Vår Energi Arena Sandneshallen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Sandnes