Real Escape Game Sandnes

Arrangøren har et spill, The Jungle, som er særlig barnevennlig, men flere av spillene egner seg for familier. De er utfordrende, men ikke skremmende. Det er også et lagspill med to identiske rom, Black & White, der hvert lag konkurrerer med tiden - og hverandre.

Barn under 14 år må være i følge med foreldre eller annen voksenperson. Barn fra og med 12 år kan delta aktivt i spillet, mens barn på 10-11 år trenger litt mer støtte fra voksne. Spillet varer opp til 60 minutter, pluss 15 minutter instruksjon. God underholdning for hele familien!

Escape Room konseptet går ut på at en gruppe, minimum to personer, skal slippe ut av et lukket rom innenfor en gitt tid, som oftest 60 minutter. For å slippe ut må gruppen i fellesskap løse et antall gåter. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, som i noen «escape rooms» hovedsakelig finnes gjennom dataspill-løsninger, og i andre gjennom observasjon av forskjellige gjenstander i rommet, og praktiske oppgaver. Eksempler kan være å finne frem til en tallkombinasjon, som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i. Familier kan ha mye moro i et escape room!

Arrangementer hos Real Escape Game Sandnes

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.