Real Escape Game Stavanger

Real Escape Game Sandnes har et spill, The Jungle, som er særlig barnevennlig, men flere av spillene egner seg for familier. De er utfordrende, men ikke skremmende. Det er også et lagspill med to identiske rom, Black & White, der hvert lag konkurrerer med tiden - og hverandre.

 Kategoribilde for Escape Rooms, rødt Exit skilt mot sort bakgrunn
 Kategoribilde for Escape Rooms, rødt Exit skilt mot sort bakgrunn
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Arrangøren har et spill, "The Jungle", som foregår i et jungelrom basert på filmen Jumanji (1994). Barn trives ofte godt i jungelen (!) og ser ting de voksne ikke ser. Jungelrommet egner seg derfor spesielt godt som aktivitet for familier med barn fra 8 år. Det andre spillet, "Pirate", er litt skummelt og passer for familier med litt eldre barn. Spillene varer opp til 60 minutter, pluss 15 minutter instruksjon.

Escape Room konseptet går ut på at en gruppe, minimum to personer, skal slippe ut av et lukket rom innenfor en gitt tid, som oftest 60 minutter. For å slippe ut må gruppen i fellesskap løse et antall gåter. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, som i noen «escape rooms» hovedsakelig finnes gjennom dataspill-løsninger, og i andre gjennom observasjon av forskjellige gjenstander i rommet, og praktiske oppgaver. Eksempler kan være å finne frem til en tallkombinasjon, som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i. Familier kan ha mye moro i et escape room!

2/3/4/5 personer i rommet, pris pr person: kr 450/420/390/370

Spillene må betales på forhånd, det kan ikke betales ved ankomst

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Tirsdag til lørdag hele året fra kl 12.00. Stengt søndag og mandag

Alle spill skal forhåndsbestilles online via aktivitetens hjemmeside, eller ved å kontakte arrangøren på epost eller telefon. Alle reservasjoner innenfor tre timer fra ønsket spillestart kan kun gjøres via telefon

Oppmøte er senest 15 min før spillet starter

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Real Escape Game Stavanger

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Sandnes