Sandnes kunst- og kulturhus

Sandnes kunst- og kulturhus har flere arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. I Kinokino er det filmer for barn og barnefamilier fast annenhver lørdag kl 12.00 vår og høst.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller alle arrangementer på Sandnes kunst- og kulturhus.

Sandnes kunst- og kulturhus driver aktiviteter i to bygg: Sandnes kulturhus og KinoKino med kunstgalleri. Kulturhuset er et moderne bygg med to saler: Stor sal med orkestergrav og et amfi med 650 seter, og Lille sal med en kapasitet på ca 80 seter. Lille sal er en så kaldt "black box" sal, dvs. med mørke tak og vegger, som egner seg godt for teater. Foajé med restaurant og bar som også kan brukes som konsertlokale. KinoKino har en stor sal med scene som også brukes til konserter, to mindre kinosaler, kunstgalleri og kafé.

Sandnes kunst- og kulturhus er tilholdssted for Regional Arena for Samtidsdans (RAS), et kompetansesenter for samtidsdans. Programmet består av lokal, nasjonal og internasjonal dansekunst, og er en av landets mest aktive scener innen dette feltet. Forestillingene vises i begge salene i kulturhuset, og på den store scenen og i kunstgalleriet på KinoKino. RAS er også en del av det nasjonale turnénettverket Dansenett Norge. Nettverket skal bidra til å desentralisere presentasjon av dansekunst, og vise forestillinger av høy kvalitet til publikum i hele Norge.

Arrangementer hos Sandnes kunst- og kulturhus

17:30
08
Dec
2023

Danseforestilling: "Julestjernen"

Klassisk julefortelling for hele familien basert på eventyret «Reisen til Julestjernen». Steps Dansestudios elevforestilling har for mange blitt en årlig tradisjon og førjulstidens store høydepunkt. Over 2000 dansere i alle aldre bidrar i denne store danseforestillingen. Kl 17:00 og 19:30.

10:00
09
Dec
2023

Danseforestilling: "Julestjernen"

Klassisk julefortelling for hele familien basert på eventyret «Reisen til Julestjernen». Steps Dansestudios elevforestilling har for mange blitt en årlig tradisjon og førjulstidens store høydepunkt. Over 2000 dansere i alle aldre bidrar i denne store danseforestillingen. Kl 10:00, 13:00, 16:00 og 19:00.

11:00
10
Dec
2023

Danseforestilling: "Julestjernen"

Klassisk julefortelling for hele familien basert på eventyret «Reisen til Julestjernen». Steps Dansestudios elevforestilling har for mange blitt en årlig tradisjon og førjulstidens store høydepunkt. Over 2000 dansere i alle aldre bidrar i denne store danseforestillingen. Kl 11:00, 14:00 og 17:00.