Pirbadet

Pirbadet er et av landets største innendørs badeland, med store vindusflater ut mot sjøsiden. Anlegget består av et hovedbasseng, ungdomsbasseng, barnebasseng, bølgebasseng, undervisningsbasseng, helsebasseng for barnefamilier, flere stupetårn, sklier og klatrevegg. Butikk med badetøy. Kafé.

Hovedbasseng: 50 x 21 meter med et stort stupeanlegg i den ene enden. Stupetårn med fast plattform på 7,5, 5 og 3 meter, og sviktbrett på 3 og 1 meter.

Ungdomsbasseng: strømningskanal, bredsklie og boblebad hvor det er tillatt å være "riktig" ungdom!

Barnebasseng: området er formet som Selbusjøen, Nidelva og Trondheims-fjorden, og har vannkanoner og diverse leker til de minste. Vannet holder ca 31 grader. Her ligger også et boblebad.

Bølgebasseng: 24 x 12 meter, bølgene kjøres normalt hver hele time, bassenget kan også brukes til lek, temperatur ca 31 grader.

Sklier: 100 meter lang fartssklie, med lyseffekter, tuneller og magesug, pluss en vannsklie på 80 meter med lyseffekter, som Pirbadet omtaler som en av landets råeste. Begge skliene har tidsmåling. Aldersgrense 10 år, yngre barn kan skli sammen med en voksen.

Helsebad 1: et ekstra tilbud til barnefamilier inkludert i inngangsbilletten. Her kan barna leke og ha det moro. Inngangen til helsebad 1 er i enden av hovedbassenget. Åpnet lørdag og søndag kl 12.00-15.00 fra og med oktober til og med april.

Helsebad 2: panoramautsikt til Trondheims-fjorden, massasjebobler og boblesenger. Temperatur 34 grader.

Ute på terrassen er det et utebad på 9 x 2 meter med plass til 30 personer, 37 grader i vannet og utsikt til fjorden. Badstue.

Barn under 10 år må ha følge med en badende voksen over 16 år.

Arrangementer hos Pirbadet

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.