Fornebu Bilmuseum - Kultur på Hjul

Museum for små og store (=voksne!) barn. Samlingen består av et rullerende utvalg av entusiastbiler fra flere tidsepoker. Her kan du finne eldre racingbiler, klassiske Lamborghini, Ferrari og amerikanske muskelbiler. Fokus er biler som evner å skape entusiasme så vel hos eiere som tilskuere. I tillegg til utstilte biler har museet en samling av motorsykler, en modelljernbane, og en mengde modellfly! Og tegninger, modeller og kulisser.

Bilmuseet holder til på Gamle Fornebu Kultursenter, og har felles inngang med Det Norske Vespa Scooter Museum, Hangar X (med seilflysimulator), Norske Racing Museum og Lamborghini Classic. Scootermuseet viser fram 22 Vespaer fra etterkrigstiden, og flere gjenstander. Blant annet premier fra scooter konkurranser på 1960- og 1970-tallet. I kultursenteret ligger også Det Norske Barber, Frisør og Parykk Museum.

I samme område er det flere kunstgallerier og utstillinger, og et spisested. Kultursenteret ligger i enden av Nansenparken, som er et artig tilrettelagt område for opplevelser og frisk luft på Fornebu

Arrangementer hos Fornebu Bilmuseum - Kultur på Hjul

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.