Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus har flere barne- og familieforestillinger innenfor teater, musikk, og dans i løpet av året. Flere av forestillingene er med elever fra nærliggende skoler innenfor sjangrene. Kulturhuset har i alt fem scener som forestillingene vises på.

Bærum Kulturhus scene ved Sandvika Storsenter, bygning av glass som henger i luften over fortauspartiet som fører til inngangen

Patrick Poculan

Nærbilde av inngangspartiet til Sandvika Teater

Paalso Paal Sørensen

Bærum Kulturhus scene ved Sandvika Storsenter, bygning av glass som henger i luften over fortauspartiet som fører til inngangen

Patrick Poculan

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Den kommunale virksomheten Bærum Kulturhus setter opp et stort antall konserter, danse- og teaterforestillinger i løpet av året. Mange er beregnet på barn og barnefamilier, og ofte er det barn og unge selv som står på scenene.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller se alle arrangementer på Bærum Kulturhus scener.

Bærum Kulturhus er en kommunal virksomhet som drifter husene Bærum Kulturhus, med Store Sal, Underhuset og Foajéscenen, samt Sandvika Teater og Lille Scene. Mange av oppsetningene er med elever fra kulturskoler i kommunen. Gjennom den statsstøttede dansesatsingen Dans Sørøst-Norge skal Bærum Kulturhus også være en ledende produsent og formidler av profesjonell dans- og scenekunst.

Store Sal har en publikumskapasitet på 533 plasser fordelt over parkett, galleri og losjer. Underhuset er en liten Black Box scene i kjelleretasjen med kapasitet til 60-120 personer avhengig av oppsettet, mens Foajéscenen er et lyst åpent rom i andre etasje med plass til 50-140 publikummere, også her avhengig av oppsettet. Kulturhuset har også en stor kafé som er åpen kl 11.00-16.00 tirsdag til lørdag, og alltid én time før forestilling.

Sandvika Teater har adresse Kinoveien 2, 1337 Sandvika, og ligger 5 minutters gange fra de tre scenene i kulturhuset. Teateret har en bred og intim scene spesielt tilrettelagt for teater. Det er plass til ca 300 publikummere.

Lille Scene har adresse Rådmann Halmrasts vei 2, 1337 Sandvika, med inngang fra bakgården. Det er samme kvartalet som Sandvika Teater. Scenen er en Black Box scene med plassbygget amfi og plass til 90 publikummere og 4 rullestolplasser.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Bærum Kulturhus

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bærum