Bærum Kulturhus

Den kommunale virksomheten Bærum Kulturhus setter opp et stort antall konserter, danse- og teaterforestillinger i løpet av året. Mange er beregnet på barn og barnefamilier, og ofte er det barn og unge selv som står på scenene.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller se alle arrangementer på Bærum Kulturhus scener.

Bærum Kulturhus er en kommunal virksomhet som drifter husene Bærum Kulturhus, med Store Sal, Underhuset og Foajéscenen, samt Sandvika Teater og Lille Scene. Mange av oppsetningene er med elever fra kulturskoler i kommunen. Gjennom den statsstøttede dansesatsingen Dans Sørøst-Norge skal Bærum Kulturhus også være en ledende produsent og formidler av profesjonell dans- og scenekunst.

Store Sal har en publikumskapasitet på 533 plasser fordelt over parkett, galleri og losjer. Underhuset er en liten Black Box scene i kjelleretasjen med kapasitet til 60-120 personer avhengig av oppsettet, mens Foajéscenen er et lyst åpent rom i andre etasje med plass til 50-140 publikummere, også her avhengig av oppsettet. Kultuhuset har også en stor kafé som er åpen kl 11.00-16.00 tirsdag til lørdag, og alltid én time før forestilling.

Sandvika Teater har adresse Kinoveien 2, 1337 Sandvika, og ligger 5 minutters gange fra de tre scenene i kulturhuset. Teateret har en bred og intim scene spesielt tilrettelagt for teater. Det er plass til ca 300 publikummere.

Lille Scene har adresse Rådmann Halmrasts vei 2, 1337 Sandvika, med inngang fra bakgården. Det er samme kvartalet som Sandvika Teater. Scenen er en Black Box scene med plassbygget amfi og plass til 90 publikummere og 4 rullestolplasser.

Arrangementer hos Bærum Kulturhus

14:00
23
Sep
2023

Familiemoro: "Så vidt en hit for kids"

Vær med å bestem den neste hit! Utstyrt med noen instrumenter, en looping-station og raske hoder lager Simen og Håvard hits for kids på stedet og alt kan bli til en låt! Passer for familier med barn fra 5 år.

14:00
14
Oct
2023

Seldas Lab - Fysikkshow

Hvem liker ikke flammer, eksplosjoner, flytende nitrogen, røyk og smell? Og samtidig lære litt? Passer for barn fra 6 år.

12:00
28
Oct
2023

Teater for barn: "Ronja Røverdatter"

Astrid Lindgrens udødelige klassiker presentert av Bærum Barneteater. Passer for barn fra 5 år. Spilles på Sandvika Teater. Kl 12.00 og 16.00.