Henie Onstad Kunstsenter

Ta med barna til Henie Onstad Kunstsenter (HOK). La dem være kreative i kunstverkstedet Labben, eller leke detektiv og løse oppgaver i skulpturparken utendørs. Familie- og babyomvisninger. Restaurant og museumsbutikk.

Se under Arrangementer (familiearrangementer) nederst, eller alle arrangementer på Henie Onstad Kunstsenter.

Labben: tegnesaker og oppgaver ligger alltid fremme, her er kunsten og egen kreativitet i fokus. Barn under syv år må ha følge med en voksen. Hver lørdaq og søndag er det kunstoppgaver for barn i Labben, med en veileder til stede i verkstedet.

Familieomvisninger: hver søndag kl 12.00-12.30 er det omvisning i aktuelle utstillinger, tilpasset familier og barn. Gratis med museumsbillett.

Babyomvisninger: for barn opp til 2 års alder og foreldre/følgere. Arrangeres første onsdag i måneden, unntatt i juli og august. Gratis med museumsbillett.

Skulpturparken: består av 30 skulpturer fordelt over 140 mål tomt. "Jakten på skulpturen" er en rebus for barn i parken, det gjelde rå finne løsningsordet. En kort eller lang rebus kan lastes ned på museets hjemmeside, sammen med fasiten.

#kunstsøndag er et generelt tilbud til barn og barnefamilier hver søndag i samarbeid med Astrup Fearnley Museet, Kistefos, Kunstnernes Hus, MUNCH, Nasjonalmuseet, Vigelandmuseet, Visit Oslo og Innovasjon Norge. 

Arrangementer hos Henie Onstad Kunstsenter

11:00
30
Sep
2023

Høstferie i Labben

Bli inspirert av høstens farger og lukter, og studer grønnsaker nøye, så nøye at du kan lage fargerike grønnsaksstilleben! Labben er bemannet.

11:00
01
Oct
2023

Høstferie i Labben

Bli inspirert av høstens farger og lukter, og studer grønnsaker nøye, så nøye at du kan lage fargerike grønnsaksstilleben! Labben er bemannet.

12:00
01
Oct
2023

Familieomvisning - kunst og mysterier

Omvisningen foregår i en av utstillingene på museet kl 12.00-12.30. Kombiner gjerne besøket med et besøk i Labben, hvor det er veileder til stede hver søndag.