Snowhotel Kirkenes

Snowhotel Kirkenes har mange tilknyttede aktiviteter, året gjennom, og om vinteren er det populært med hundesledeturer. Snøhotellet, er laget av snø og is, og er hovedattraksjonen, men hele anlegget med husky-hundegården, reinsdyr, særegne hytter, julenissens verksted mm. er en opplevelse, og verdt et besøk i seg selv.

To personer som går gjennom en buet korridor laget av is i Krikenes snøhotell

AdamKR, CC-BY-SA 2.0

To personer som går gjennom en buet korridor laget av is i Krikenes snøhotell

AdamKR, CC-BY-SA 2.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Snøhotellet i Kirkenes har mange tilknyttede aktiviteter, året gjennom, og om vinteren er det populært med hundesledeturer. Hotellet har ca 180 Alaska huskyer, som gjør det til en av de største husky-kennelene i Norge. Det tilbys tre forskjellige turer: landskapsturer på 6 eller 10 kilometer, og en Nordlystur. 

Snøhotellet, er laget av snø og is, og er hovedattraksjonen, men hele anlegget med husky-hundegården, reinsdyr, særegne hytter, julenissens verksted mm. er en opplevelse, og verdt et besøk i seg selv. Restaurant og overnattingstilbud.

På hotellets hjemmeside tilbys også mange andre aktiviteter som kongekrabbesafari, havfiske og besøk i Andersgrotta i Kirkenes. Transport fra og til hotell i Kirkenes for utenfra kommende gjester.

Inngang snøhotellet kr 300 pr person
Inngang + transport fra/til Kirkenes kr 1000

Vinteraktiviteter: kr 1.500 - 3.800
Sommeraktiviteter: kr 900 - 2.000

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Inngang til snøhotellanlegget hele året 09:00-16:00

Vinteraktiviteter 1/12 - 30/4:
Hundesledeturer, kongekrabbesafarisky, snøscootertur, jakten på Nordlyset, isfisking, trugeturer, samisk kultur, Andersgrotta

Sommeraktiviteter 1/5 - 30/11:
Hundesledeturer i fjellet eller med hjulvogn, kongekrabbesafari, havfiske, Andersgrotta, samisk kultur, jakten på Nordlyset (fra 1/9)

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Snowhotel Kirkenes

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Sør-Varanger