Grip Klatring Leangen

Grip Klatring Leangen åpnet høsten 2023 og er landets største klatresenter. Tauveggene er 17 og 12 meter høye. Buldreveggene er på to etasjer, de passer også for dem som aldri har klatret før. Barnevegg på 6 meter med 26 linjer med selvsikrere, og et lekeområde for de aller minste.

 Gutt som klatrer i beigefarget buldrevegg

Illustrasjonsbilde

 Gutt som klatrer i beigefarget buldrevegg

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Senteret åpnet høsten 2023 og er landets største klatresenter. Tauveggene er 17 og 12 meter høye. På 12 meters veggen er det mange automatiske selvsikrere (autorelays) så alle kan klatre etter en kort opplæring. Buldreveggene er på to etasjer og har forskjellige vanskelighetsgrader, også for dem som aldri har klatret før. Barnevegg på 6 meter med 26 linjer med selvsikrere, og et lekeområde for de aller minste. 

Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, og er en av de mest populære måtene å klatre på, morsomt og utfordrende for små og store. Og veldig sosialt! Det er begrenset hvor høyt man kan klatre i buldreveggen, og man faller helt trygt på madrassene. Det kreves klatresko, som kan leies. Ingen erfaring er nødvendig. Anbefalt alder er fra 8-10 år, men ingen fast nedre aldersgrense. Barneveggen har ruter for barn ned til 3-års alderen. Barn under 12 år må ha følge av en voksen.

Drop-in: barn (1-12 år) kr 115, ordinær kr 140, utstyrsleie pakke kr 110

Salg av klippekort og medlemskort (antall måneder)

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: kl 08.00-22.00
Fredag: kl 08.00-21.00
Lørdag: kl 09.00-20.00
Søndag: kl 09.00-22.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Grip Klatring Leangen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Trondheim