Grip Klatring - Leangen

Senteret (tidligere Trondheim Klatresenter) er det største buldresenteret, det vil si klatring uten tau, kun med håndgrep, i Norge. Det er eget buldrerom som passer for barn ned til 3 års alderen, som er åpent for alle. Alle kan buldre, det kreves ingen forkunnskaper. Mister man taket så faller man fra lav høyde og ned på tjukke matter. Butikk og salg av forfriskninger.

Barnebuldringen har samme gradering som buldreveggen i den store hallen, men det er kortere avstand mellom grepene, og ikke så bratt. Barn under 12 år må ha følge av en voksen.

Hver uke i vintersesongen arrangeres et to timers "Prøv klatring" kurs med tauklatring og buldring for nysgjerrige nybegynnere. Det er to timer med buldring, sikring og klatring i tau. Maksimalt 6 deltakere pr instruktør. Det skal være minimum tre, unntaksvis to, deltakere for at kurset gjennomføres. Barn ned til 7 år kan delta på kursene, men de minste må stå over sikringsdelen.

Det arrangeres "Knøttekurs", klatrekurs for barn under 7 år, vår og høst. Kurset strekker seg over flere uker, men det er mulig å melde seg på fra gang til gang hvis det er ledige plasser. Kr 250 for én gang.

Det er også ukentlige treningsgrupper for barn 8-12 år, ungdom fra 13 år, og for voksne. Se klatresenterets hjemmeside og facebookside for mer info om "Prøv klatring", "Knøttekurs" og øvrige treningsgrupper, eller kontakt senteret på 414 49 948.

Arrangementer hos Grip Klatring - Leangen

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.