Frognerbadet

Friluftsbadet Frognerbadet er populært blant Oslos befolkning når det er åpent om sommeren. To 50 meters bassenger, stupetårn og eget stupebasseng, og plaskebasseng gjør badet til et godt besøkt anlegg.

Inngangen til Frognerbadet, lav murvegg med flatt tak og Frognerbadet i store bokstaver rett over inngangen

Jan-Tore Egge, CC-BY-SA-4.0

Inngangen til Frognerbadet, lav murvegg med flatt tak og Frognerbadet i store bokstaver rett over inngangen

Jan-Tore Egge, CC-BY-SA-4.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Frognerbadet er et populært bad når det er åpent om sommeren, og ligger flott til i utkanten av Frognerparken. Anlegget har to 50 meters bassenger, et øvre og et nedre, og stupetårn med eget basseng. Stupetårnet har avsatser på 1, 3, 5, 7 og 10 meter. I tillegg er det et plaskebasseng for de minste. To sklier på 110-114 meter, den ene beregnet på barn, og den andre på ungdom / voksne. Kafé/kiosk.

Det nedre bassenget er et populært familie- og lekebasseng. Det er tillatt med badeleker og flytelementer. I det øvre bassenget er det ikke tillatt, og inntil tre baner er forbeholdt organisert svømmeidrett mandag til fredag og i helgene fra kl 08.00.

Barn må være over 10 år og svømmedyktige for å bade alene i det øvre bassenget. Alle som skal bade i det øvre bassenget og stupebassenget må være svømmedyktige. Barn må være over 10 år og svømmedyktige også for å bade alene i det nedre bassenget.

Det er kun tillatt å bruke klær laget for badebruk, som for eksempel badetøy i Lycra-kvalitet. Dette gjelder også hijab og andre hodeplagg, og langermede trøyer, bukser og tights. Garderobene er stengt kl 13.00-14.00 på grunn av renhold.

Hverdag/helg: barn under 3 år gratis/gratis, barn og ungdom (3-17 år) kr 30/30, voksen (fra 18 år) kr 80/85. Salg av klippekort, halv- og helårskort, og 3-måneders billett

Feriebillett og bruk av saldokort for barn/ungdom gir rabatt på enkeltbilletter. Halvårskort, årskort og 3-månedersbillett lønner seg for dem som bruker badene mer enn 6-8 ganger i måneden, avhengig av billettype.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Kun sommeråpent 18/5 - 27/8

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Frognerbadet

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo