Fangene på Fortet Oslo - The Cube

Tilbudet i Oslo er Fangene på Fortet med 48 atskilte rom med fysiske og mentale utfordringer, og konseptet The Cube, der alle oppgavene og lagene befinner seg i ett stort rom.

Rommene på Fangene på Fortet byr på mange forskjellige oppgaver som er fordelt på de forskjellige rommene: balltalent, balanse, beregning, logikk, styrke, mattekunnskaper, hukommelse, akrobatikk og mye mer! Deltakerne jobber i lag og får poeng etter hvor raskt man løser oppgavene. Det laget som oppnår flest poeng i løpet av valgt tid på 1, 1,5 eller 2 timer har vunnet.

I The Cube er alle spillerne samlet i ett rom, og det er ingen fysiske, kun mentale, oppgaver. Lagene skal løse opp til 140 oppgaver, som fordeler seg på 24 kuber, i løpet av 60 minutter. For hver oppgave laget løser får det en gullmynt. Det laget som får flest mynter vinner! Inklusiv intro og vinnerkåring tar hele aktiviteten 1,5 timer. 

Lagene i begge aktivitetene består av 3-5 spillere, men 2 er også mulig. I Fangene på Fortet anbefales det en endre aldergrense på 8 år med voksne, og fra 10 år alene. Oppgavene i noen av rommene kan være vanskelige, og noen rom kan være skumle.

I The Cube anbefales det at spillerne har fylt 14 år siden oppgavene kan være vanskelige. Det er imidlertid ingen nedre aldersgrense, og siden man løser oppgaver sammen i lag er det opptil hver enkelt å vurdere om man vil delta med yngre barn.

Arrangementer hos Fangene på Fortet Oslo - The Cube

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.