Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Fangene på Fortet Oslo - The Cube

Fangene på fortet Oslo - The Cube er to forskjellige typer lagspill, som begge går ut på å løse oppgaver og høste poeng innenfor et gitt tidsrom. Anbefalt nedre aldersgrense for de to konseptene er henholdsvis 8 og 14 år.

Post-it lapper i forskjellige farger påskrevet et spørsmålstegn i forskjellige farger for å symbolisere Fangene på Fortet Oslo

Illustrasjonsbilde

Post-it lapper i forskjellige farger påskrevet et spørsmålstegn i forskjellige farger for å symbolisere Fangene på Fortet Oslo

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

I lokalene ved Akerselva er det to spillkonsepter: Fangene på fortet og The Cube escape game.

I Fangene på Fortet skal man løse så mange oppgaver som mulig i løpet av den tiden man velger, 1,0 - 2,5 timer. 48 forskjellige rom/celler med ulike oppgaver man skal løse sammen som et lag. I rommene/cellene kan man støte på alt fra fysiske oppgaver som klatring og balanse til mentale utfordringer som gåter og lignende. Spillet er en lagaktivitet for 3-5 personer. Laget får poeng ut fra tidsbruk og løsning på hver oppgave. Enkel servering.

Det er ingen informasjon om hva som befinner seg i rommene før man kommer inn, så det er viktig å være årvåken og nysgjerrig! Med flere ulike vanskelighetsgrader passer det for de aller fleste. Anbefalt nedre aldersgrense er 8 år, da noen av rommene kan være vanskelige eller skumle. Barn under 10 år skal helst være med en voksen.

The Cube er en lagaktivitet med 70 oppgaver fordelt på 24 stasjoner. Et lag består av 3-5 personer og ved å løse oppgave etter oppgave får man gullmynter i belønning. Vinnerlaget er det med flest mynter. Oppgavene er ikke fysisk krevende, men vanskelighetsgraden er høy og spillet anbefales derfor fra 14 år og eldre.

Drop-in pr person:

Fangene på Fortet:
1,0/1,5/2,0/2,5 timer: kr 250/ 290/ 320/ 350

The Cube:
1,0/1,5/2,0 timer: kr 250/ 290/ 320

Drop-in enkeltbilletter kan bookes 7 dager fram i tid

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: 10:00-22:00

Fredag og lørdag: 10:00-23:00

Søndag: 10:00-22:00

Stengt 1/1, 17/5, 23-26/12 og 31/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Fangene på Fortet Oslo - The Cube

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo