Arendal Bowling

Bowlinghall med 10 baner. Bowling, hyperbowling, MegaZone laserspill, VR (VirtualReality), biljardbord (snooker og pool), shuffleboard og spillmaskiner. Bowlingbanene har "bumpers" (gjerde) for barn og nybegynnere som forhindrer at ballen går i rennen. Partybowling med musikk og discolys fredag og lørdag fra kl 20.00.

Hyperbowling foregår på en bowlingbane, der man skal treffe kantene på spesielle steder for å få flere poeng, i tillegg til kjeglene man velter. Fire varianter med forskjellig vanskelighetsgrad: HyperBowl, HyperBowl PRO, HyperSquad og HyperActive.

VR-spillet VEX Advventures, med inntil 4 spillere. Spill mot hverandre i en virtuell verden, med spesialeffekter som vind, varme, og vibrasjon i gulv og vest. En nesten bokstavelig talt hårreisende opplvelse. To av de tre spillene er velegnet for familier.

Megazone laserspillet foregår på en mørk bane med musikk, lys og røyk, og alle deltakerne er utstyrt med vest med seks treffpunkter og en laserpistol. Laserspill er et lagspill, så flere må spille sammen. Det gis poeng til lag og individuelle spillere for flest antall treff. Morsomt og helt ufarlig.

Arrangementer hos Arendal Bowling

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.