Adventure Norway

Adventure Norway nord for Mandal tilbyr flere familieaktiviteter, med hovedfokus på rafting. Andre tilgjengelige aktiviteter er kanopadling, klatring/rappelering, zipline, "bushcraft" og laksefiske. Det er flere overnattings-muligheter på stedet som hytter, hobbithytter eller telt.

Familieraftingen varer i 3 timer og tar deltakerne 6 kilometer ned Mandalselva. Det er en "snill" elv, men med flere spennende stryk. Familien bestemmer om det skal være en spennende og morsom tur med masse spill og lek på veien ned, eller en stille, trygg og rolig tur ned elva. Raftingen passer derfor for alle over 6 år. Raftingsesongen varer fra begynnelsen av mai til slutten av september.

Kanoturene strekker seg over ca 6 kilometer på Mandalselva, og varer i ca 3 timer. Kanoene har tre seter og er tilpasset 2 voksen og et barn. Turen ender i et vann hvor det er fine bademuligheter. Kanoene kan leies på egen hånd i etterkant av turen. Erfaring er ikke nødvendig.

Klatringen foregår i en naturlig klatrevegg som har utfordringer for alle aldre og erfaringer. Arrangøren skriver at de kan "introdusere barn helt ned til 5-års alderen" i klatringens gleder! For de mer spenningssøkende er det et rappellerings-overheng på 10 meter man kan fire seg ned over før man lander på bakken.

Se arrangørens hjemmeside for info om øvrige aktiviteter.

Arrangementer hos Adventure Norway

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.