Adventure Norway

Adventure Norway, som ligger nord for Mandal, tilbyr en rekke familievennlige aktiviteter, med hovedfokus på rafting. Andre aktiviteter er kanopadling, klatring og rappelling, zipline, bushcraft og laksefiske. Det finnes flere overnattingsmuligheter på stedet, som hytter, hobbithytter og telt.

Familieraftingen varer i 3 timer og fører deltakerne 6 kilometer ned Mandalselva. Elva er "snill", men med flere spennende stryk. Familien kan velge om turen skal være spennende og morsom, med mye lek underveis, eller en still og rolig tur. Raftingen passer for alle over 6 år, og sesongen varer fra begynnelsen av mai til slutten av september.

Kanoturene varer ca 3 timer og går over 6 kilometer på på samme elven. Kanoene har plass til to voksne og ett barn og turen ender ved et vann med gode bademuligheter. Kanoene kan leies etter turen. Erfaring er ikke nødvendig.

Klatringen foregår i en naturlig klatrevegg som passer for alle aldre og erfaringer. Arrangøren tilbyr introduksjon til klatring for barn helt ned i 5-årsalderen. For de som ønsker litt mer spenning, er det et rappelleringsoverheng på 10 meter man kan fire seg ned før man lander på bakken.

Besøk arrangørens hjemmeside for mer informasjon om de øvrige aktivitetene.

Arrangementer hos Adventure Norway

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.