Voll besøksgård

Hele Trondheims bondegård! Åpen for besøkende på hverdager, og hver søndag utenom skoleferiene. På gården finnes de vanligste og typiske dyreslagene i norsk landbruk: hester, kyr, griser, sauer, geiter, høner, kaniner, hund og katt. Det er også mye fint som dyrkes, blomstrer og vekster gror i hager og drivhus.

Barna kan hilse på dyrene i fjøset, i luftegården og på beitemarken, og kjøre tråtraktor (2-7 år). Søndag er det flere aktiviteter, som nærkontakt med dyra, hopping i halmbingen og ridning på hest. Noen søndager er det også mulig å kjøre med hest og vogn. Medbrakt mat kan nytes inne i Fjøsstua, på låven eller ute ved bålplassen, hvor man kan grille pølser. Det er også en enkel kafé.

Hver onsdag, fra slutten av august og ut november, er det Opplevelsesvoll for barn på 4. - 7. trinn. I vinterferien, 3 uker i sommerferien og i høstferien er det ferietilbud for barn på 4-6 trinn. Les mer om Opplevelsesvoll.

Hvert år i desember er det Julevoll, en fjøsnisseforestilling som er veldig populær blant de minste barna. Familieforestillinger i helgene, resten av uken for barnehager og skoler. Les mer om Julevoll.

Arrangementer hos Voll besøksgård

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.