Voll besøksgård

Hele Trondheims bondegård! Åpen for besøkende hver søndag utenom skoleferiene, fra januar til midten av juni, og slutten av august til november, og alle dager i skoleferien. På gården finnes de vanligste og typiske dyreslagene i norsk landbruk: hester, kyr, griser, sauer, geiter, høner, kaniner, hund og katt. Det er også mye fint som dyrkes, blomstrer og gror i hager og drivhus.

Barna kan hilse på dyrene i fjøset, i luftegården og på beitemarken, og hoppe og leke seg i halmen, prøve seg på barneridning eller bruke tråtraktorer (2-7 år). Noen søndager er det også mulig å kjøre med hest og vogn. Medbrakt mat kan nytes inne i Fjøsstua, på låven eller ute ved bålplassen, hvor man kan grille pølser. Det er også en enkel kafé.

Hvert år i desember er det Julevoll, en fjøsnisseforestilling som er veldig populær blant de minste barna. Familieforestillinger i helgene.

Opplevelsesvoll er betegnelsen for alle samarbeidsprosjekter mellom Voll gård, Strinda Frivilligsentral og Trondheim kommune v/KUBA (Kultur for barn). På onsdager er det Opplevelsesvoll for 4-7 trinn, og på torsdager for 7-10 trinn. I vinterferien, 3 uker i sommerferien og i høstferien er det ferietilbud for barn på 4-6 trinn. Les mer på www.opplevelsesvoll.no .

Arrangementer hos Voll besøksgård

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.