Seaside Cablepark Hamar

Seaside Cablepark Hamar har en kabelbane på 200 meter for wakeboard- og tubekjøring, og tråkkebåter, SUP, voksen- og barnekajakker for utleie. Tilbehør som våtdrakt, flytevest og hjelm kan også leies Barnekajakkene er tilpasset barn 7-15 år (kroppsvekt 40-70 kg).

Gutt på vannbrett trukket av en wire og med kaskade av vann fra brettet

Illustrasjonsbilde

Gutt på vannbrett trukket av en wire og med kaskade av vann fra brettet

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Vannparken har en kabelbane på 200 meter for wakeboard- og tubekjøring. Det er Norges lengste totårns kabelbane, det vil si at kjøreren kan trekkes rundt på brettet i en uendelighet. Åpent for alle om sommeren. Kabelparken har også tråkkebåter, SUP (paddleboard), voksen- og barnekajakker for utleie. Barnekajakkene er tilpasset barn 7-15 år (kroppsvekt 40-70 kg). Tilbehør som våtdrakt, flytevest og hjelm kan også leies.

En totårns kabelbane består, som navnet sier, av to tårn med en vajr i mellom. Et kjøretau er festet i vajren i den ene enden, og i wakeboardet eller tuben i den andre. Når man nærmer seg et av tårnene, og vajren skal gå motsatt vei, lager kjøreren en stor sving slik at kjøretauet holder seg stramt. På den måten kan man trekkes fram og tilbake kontinuerlig.

Banen er like egnet for nybegynnere som for proffer. Barn under 12 år må ha med seg en ansvarlig voksen over 18 år. Alle må kunne svømme, og det er påbudt med vest og hjelm.

Kabelbane: enkelttur kr 100, halvdagskort kr 250, dagskort kr 400. Tube bak kabel, ca 10 minutter, kr 100. Salg av årskort

Se facebooksiden for priser på tråkkebåt, SUP-brett og kajakk

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

3/6 - 13/8: lørdag og søndag kl 12.00-18.00

Værforbehold, anlegget kan stenges ved mye vind og dårlig vær, og private arrangementer

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Seaside Cablepark Hamar

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Hamar