Klatreparken Domkirkeodden

Klatreparken har 8 løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. De to oransje løypene er parkens letteste høydeløyper og en fin utfordring for den som vil teste høydeskrekken. Minimum høyde er 115 cm. Samme høydekrav gjelder for lysegrønn og mørkegrønn løype. Alle må gjennom en grønn løype før man kan klatre videre. For blå, lilla og rød løype gjelder et høydekrav på 140 cm.

Lyseblå løype avslutter med en zipline, mens mørkeblå er litt mer utfordrende og avslutter med et hopp. Lilla er en av de høyeste løypene og avslutter i en quick-jump 11 meter over bakken. Rød er den mest krevende løypa. Den starter med Tarzanhopp og slutter med en 150 meter lang zipline.

Barneløyper for de minste, 3-6 år, som vil prøve seg i parken. Løypene er knappe 1 meter over bakken så voksne kan hele tiden hjelpe barna. Mulighet for grilling av medbragt mat.

Alle må fylle ut en egenerklæring før de kan klatre i parken. Barn og unge under 18 år skal ha tillatelse fra foresatt. Barn under 12 år skal være i følge med en voksen i klatreløypene. Maksimum vekt er 120 kg.

Arrangementer hos Klatreparken Domkirkeodden

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.