Klatreparken Domkirkeodden

Klatreparken Domkirkeodden har 8 løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. To barneløyper langs bakken som passer for barn 3-6 år. Flere av løypene avsluttes med en zip-line, den røde med en 150 meter lang zip-line over vannet til Martodden.

 Flere barneløyper på Domkirkeodden

Klatreparken Domkirkeodden

 Godt å ha pappa som sikkerhetssjef!

Klatreparken Domkirkeodden

 Zipline med utsikt over Mjøsa!

Klatreparken Domkirkeodden

 Flere barneløyper på Domkirkeodden

Klatreparken Domkirkeodden

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Klatreparken har 8 løyper med forskjellig vanskelighetsgrad, pluss barneløyper for de minste 3-6 år. De to oransje løypene er parkens letteste høydeløyper og en fin utfordring for den som vil teste høydeskrekken. Minimum høyde er 115 cm. Samme høydekrav gjelder for lysegrønn og mørkegrønn løype. Alle må gjennom en grønn løype før man kan klatre videre. For lyseblå, mørkeblå, lilla og rød løype gjelder et høydekrav på 140 cm.

Lyseblå løype avslutter med en zipline, mens mørkeblå er litt mer utfordrende og avslutter med et hopp. Lilla er en av de høyeste løypene og avslutter i en quick-jump 11 meter over bakken. Rød er den mest krevende løypa. Den starter med Tarzanhopp og slutter med en 150 meter lang zipline. Barneløypene er knappe 1 meter over bakken så voksne kan hele tiden hjelpe barna. Mulighet for grilling av medbragt mat.

Alle må fylle ut en egenerklæring før de kan klatre i parken. Barn og unge under 18 år skal ha tillatelse fra foresatt. Barn under 12 år skal være i følge med en voksen i klatreløypene. Maksimum vekt er 120 kg.

Høyde under 115 cm, barneløyper, oransje og lysegrønn løype (med følge av voksen), kr 170, høyde 115 - 140 cm, til og med lyseblå løype, kr 280, over 140 cm, alle løyper, kr 340. Salg av klippekort og sesongkort

Alle må forhåndsbooke seler på klatreparkens nettside!

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

17/6 - 20/8: alle dager kl 11.00-18.00
14/8 - 31/10: lørdag og søndag kl 11.00-17.00

Siste innsjekking er 2,5 timer før stengetid

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Klatreparken Domkirkeodden

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Hamar