Ankerskogen svømmehall og badeland

Svømmehallen har et hovedbasseng på 50 x 25 meter, et av Norges største innendørsbasseng. Stupeanlegget har plattformer på 1, 3, 5, 7,5 og 10 meters høyde, og bobleanlegg for mykere landinger.Vanntemperaturen i hovedbassenget i Ankerskogen svømmehall er 27 grader. I tillegg er det et 25 meters trenings- og opplæringsbasseng med 5 baner og hev/senk bunn, to terapibassenger, og en 65 meter lang vannsklie.

NB: på grunn av rehabilitering av 50-meter bassenget er det begrenset adgang til bassengene, se info.

I hovedbassenget er det et lekeområde for barn der blekkspruten "Ankulf" regjerer, det er hinderbane, et "isfjell" med tre klatresider, og en "planet". Badelandsdelen av hallen er beregnet på familier og har bassenger med 30 cm, 65 cm og 125 cm dybde med lyssatt vannsklie på 45 meter, klatrevegg, vannkanoner og fossefall. Vanntemperaturen er ca 32 grader. Stort boblebad der hele familien kan slappe av.

Butikk med badetøy mm, og kafé. Barn under 10 år må være i følge med en ansvarlig badende over 16 år. Det er samme inngangsbillett for svømmehallen og abdelandet.

Anlegget ble bygget i 1981 og var da en av de største svømmeanleggene i Nord-Europa. I tilknytning til det opprinnelige byggeriet ligger et trenings- og aktivitetssenter. Utenfor anlegget er det et idrettsanlegg som også omfatter joggestier og skiløyper.

Arrangementer hos Ankerskogen svømmehall og badeland

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.