Kragerø Action Park

Kragerø Action Park har egen bane for barn 3-7 år (Mini Crosskart, elektrisk). Juniorgokarter for barn fra 8 år. Kartene har rask akselerasjon og toppfart 25 km/t. Seniorkarter fra fylte 15 år, toppfart 50 km/t. Tråtraktorer for de aller minste, og hoppeslott.

Nærbilde av gutt med hjelm i gul gokart på en bane

Illustrasjonsbilde

Nærbilde av gutt med hjelm i gul gokart på en bane

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Parken har en asfaltert bane for junior- og seniorgokarter. Juniorgokartene er for barn fra 8 år. Kartene har rask akselerasjon og toppfart på 25 km/t, veltebøyler og firepunkts sikkerhetsbelter. Veldig populær sommeraktivitet! Seniorkarter fra fylte 15 år, toppfart 50 km/t. Parken har også en dobbeltkart for funksjonshemmede eller de som ikke har lyst til å kjøre selv, men gjerne vil oppleve spenningen!

Fo barn i alderen 3-7 år er det elektriske Mini Crosskarter, som kjører på en egen grusbane. For de aller minste er det tråtraktorer, og det er et hoppeslott. Hele familien kan ha det gøy i parken! Det er også paintball.

Drop-in, pris pr heat (8 minutter): Mini Crosskart kr 120, juniorkart (over 8 år) kr 195, seniorkart (over 15 år) kr 195, dobbelkart (sjåfør + passasjer) kr 315

Mini Crosskart er kun drop-in, junior- og seniorkart kan forhåndsbestilles på action parkens hjemmeside

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mai, juni, august: se action parkens facebookside for åpent dager

Sommeråpent: mandag til onsdag kl 10.00-17.00, torsdag og fredag kl 10.00-21.00, lørdag kl 10.00-18.00, søndag kl 13.00-18.00

Mulighet for booking av grupper utenfor åpningstid

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Kragerø Action Park

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Kragerø