Gunnarsholmen friluftsbasseng

Gunnarsholmen friluftsbasseng er et barnevennlig saltvannsbasseng ved Kragerø gjestebåthavn, med utsikt ut over Kragerøs skjærgård. På motsatt side av øya er det anlagt en badestrand for de litt større barna, godt beskyttet av svaberg og brygger. Området er barnevennlig med grøntarealer for opphold.

 Vannfylt sandkasse ved Gunnarsholmen friluftsbasseng i Kragerø

BarnasNorge.no

 Barnestrand ved båthavnen i Kragerø

BarnasNorge.no

 Saltvannsbasseng på Gunnarsholmen i Kragerø

BarnasNorge.no

 Vannfylt sandkasse ved Gunnarsholmen friluftsbasseng i Kragerø

BarnasNorge.no

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Friluftsbassenget på Gunnarsholmen er et barnevennlig saltvannsbasseng, like ved Kragerø havn, og med utsikt ut over Kragerøs skjærgård. På motsatt side av øya er det anlagt en badestrand for de litt større barna, godt beskyttet av svaberg og brygger. Området er barnevennlig med grøntarealer for opphold. Det er kiosk, dusj- og toalettfasiliteter. Friluftshavnen er nærmeste nabo til gjestehavnen i Kragerø.

På østsiden av øya, mot innseilingen til Kragerø, ses rester av et fort, Gundersholmen kystfort, som ble etablert på 1600-tallet. Det er kjent for å ha jaget en engelsk fregatt og tre andre skip fra å innta byen i 1808. Kanonene er restaurert og har hver sine historier, de eldste er fra 1700-tallet. Kanonene avfyres hver 17. mai. Fortets historie er beskrevet på en informasjonstavle. Ankeret ved kystfortet er fra ca 1850 og ble funnet i Kragerø havn.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Bassenget er tilgjengelig og i bruk hele den varme årstiden

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Gunnarsholmen friluftsbasseng

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Kragerø