Høyt & Lavt Vestfold

Klatreparken er den største i Skandinavia med 18 klatreløyper med 254 elementer og 34 zip-liner. Den lengste zip-linen er på 380 meter, den korteste på 20 meter. En annen aktivitet er Himmelfallet, et 30 meter høyt adrenalinkick. Tretoppvandring, hinderbane og nettpark for de minste. Utleie av terreng-sykkel. Kafé.

Alle løypene i klatreparken er merket med farger etter vanskelighetsgrad. Det er tre oransje løyper med høydekrav 80 cm, to lysegrønne og fire mørkegrønne løyper med minimumshøyde 110 cm, fire blå og to røde løyper med høydekrav minimum 140 cm, og to svarte løyper med minimumshøyde 160 cm. De røde og svarte løypene er krevende.

Barn under 6 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i de grønne løypene, mens det samme gjelder for barn under 12 år i de blå og røde løypene. Parken anbefaler minimum 1 voksen pr 4 barn. I de oransje løypene kan voksne hjelpe barna fra bakken. Nett & Sprett er en hoppepark med nett, hoppepute mm. for barn opp til 12 år.

Himmelfallet er et strikkhopp fra en plattform i 30 meters høyde, festet til et tre på 35 meter. Etter 105 klatretrinn til toppen av treet venter et fritt fall på 20 meter før farten bremses. Passer for alle med vekt 20-120 kg. Ett hopp i Himmelfallet er inkludert i dagskortet. De som ikke får nok av høyder kan prøve seg på tretoppvandring.

Aktivitetsparken ligger i tilknytning til Kjærra fossepark, som er et flott turområde med tilrettelagte stier, rasteplasser, kulturminner og naturopplevelser.

Arrangementer hos Høyt & Lavt Vestfold

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.