Høyt og Lavt Vestfold

Klatreparken er den største i Skandinavia og har 15 klatreløyper i trærne med 245 hindre og 1900 meter zip-liner. Den lengste zip-linen er på 380 meter, den korteste på 20 meter. Alle løypene i klatreparken er merket med farger etter vanskelighetgrad. Et annet tilbud for barn opp til 12 år er Nøtteparken, hvor barn beveger seg i nett fra hytte til hytte, sikkerhetsutstyr er ikke nødvendig. En annen aktivitet er Himmelfallet, et 30 meter høyt adrenalinkick. Kafé.

Det er to oransje løyper med høydekrav over 80 cm, fem grønne løyper med minimumshøyde 110 cm, tre blå og to røde løyper med høydekrav minimum 140 cm, og to svarte løyper med minimumshøyde 160 cm. De røde og svarte løypene er krevende. Barn under 6 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i de grønne løypene, mens det samme gjelder for barn under 12 år i de blå og røde løypene. Parken anbefaler minimum 1 voksen pr 4 barn. I de oransje løypene kan voksne hjelpe barna fra bakken. 

Himmelfallet er et strikkhopp fra en plattform i 30 meters høyde, festet til et tre på 35 meter. Etter 105 klatretrinn til toppen av treet venter et fritt fall på 20 meter før farten bremses. Passer for alle med vekt 20-120 kg. Ett hopp i Himmelfallet er inkludert i dagskortet.

Aktivitetsparken ligger i tilknytning til Kjærra fossepark, som er et flott turområde med tilrettelagte stier, rasteplasser, kulturminner og naturopplevelser.

Arrangementer hos Høyt og Lavt Vestfold

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.