Foldvik Familiepark

Privatdrevet park med mange aktiviteter og nærkontakt med dyr for barn og voksne. Barna kan hoppe i høyet eller på hoppeputer, ri på hest, ake i store ringer, ta en tur i skogen med Tøffen Tog eller med pedal-traktor, klatre i et 40 meter langt klatrestativ, hoppe på hoppepute, spille minigolf, kose med dyrene m.m. Eller vannlek i plaskedammen med utallige spredere og temperatur 30 grader. I alt byr parken på mer enn, som 40, som parken selv skriver, sunne aktiviteter.

I høysesongen spilles teaterstykket "Foffa og Skrotnissen Skramle" to ganger daglig, kl 12.00 og 15.30. Passer for barn fra 2 år, varighet ca 20 minutter. Etter forestillingen kan barna hilse på "Foffa". Besøkende kan kjøpe mat og drikke i Cafe Jordbærbua eller spise medbragt. Gassgriller flere steder i parken. Egen babystue med krabbeteppe og babyleker for de aller minste barna, under 1 år. Salg av gårdsprodukter fra nærliggende Foldvik Gård og Gartneri. Barn under 12 år kun i følge med en voksen.

Fra og med sesongen 2023 er parken utvidet med "Fjøset" , en utbygging av Plaskedammen med fem vannsklier for de største barna og tre barnesklier for de minste. Vannet vil - fortsatt - holde 30 grader.

Arrangementer hos Foldvik Familiepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.