Håvardsrud Seterliv

Håvardsrud Seterliv er en tradisjonsrik norsk seter i Skirvedalen. Her kan ungene kose seg, løpe fritt og bli kjent med gårdsdyr. Budeiene som jobber på setra viser og forteller hvordan en skal hanskes med dyrene. Hver ettermiddag kl 17 kan man være med å melke kuene, og kanskje også hjelpe til å he

 Seter med tradisjonsmat og gårdsdyr

Håvardsrud Seterliv

 Seter med tradisjonsmat og gårdsdyr

Håvardsrud Seterliv

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Håvardsrud Seterliv er en tradisjonsrik norsk seter i Skirvedalen. Her kan ungene kose seg, løpe fritt og bli kjent med gårdsdyr. Budeiene som jobber på setra viser og forteller hvordan en skal hanskes med dyrene. Hver ettermiddag kl 17 kan man være med å melke kuene, og kanskje også hjelpe til å hente dem inn fra beite? Andre dyr er griser, geiter, sauer, høner, hester og kaniner. Se også kaninunger, kyllinger og kalver. Det er også mulighet for en liten ridetur. Stell av melk, ysting og kinning tar budeia seg av, men gjennom vinduene i det nye ysteriet kan man se hvordan det foregår. Dette er på grunn av matsikkerhet. De som har lyst kan være med på smørkurs, der man lager smør med budeia og får smøret med hjem. Kurset tar ca 1 – 2 timer.

Det er bygd et eget serveringslokale på setra hvor besøkende kan kjøpe norske tradisjonsretter, for eksempel sauplapper og rømmegrøt.

Familier kan leie hytte like ved seteren og delta etter ønske i seterlivet. Kontakt seteren på mobil eller epost for forespørsel.

Inngang: barn kr 50, voksen gratis

Salg av sesongkort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Fra St Hans til første helgen i september

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Håvardsrud Seterliv

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Tinn