Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Arbeideren kulturhus - Teatret Vårt

Arbeideren kulturhus har flere forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt. Kulturhuset er fast spillested i Ålesund for regionsteatret Teatret Vårt.

Arbeideren kulturhus i Ålesund, en staselig bygning med tre høye søyler over inngangspartiet og en buet takkonstruksjon over bygningens hjørnerom

GangerRolf, CC-BY-SA-3.0

Arbeideren kulturhus i Ålesund, en staselig bygning med tre høye søyler over inngangspartiet og en buet takkonstruksjon over bygningens hjørnerom

GangerRolf, CC-BY-SA-3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Arbeideren kulturhus ble bygget til Aalesund Arbeiderforening i 1906, men ble til daglig kalt "Arbeideren", derav navnet. Huset er bygget i Ålesunds karakteristiske "jugendstil" og rommer en majestetisk sal med plass til ca 200 personer i nede i salen og 100 på galleriet.

Arbeideren kulturhus har forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. De fleste forestillingene er med Teatret Vårt, som er fast leietaker på kulturhuset. Scenen er en av tre scener som disponeres av Parken kulturhus i Ålesund, eid av kommunen.

Se programmet for Arbeideren og Parken kulturhus.
Se programmet for Teatret Vårt.

Teatret Vårt er "Regionteatret i Møre og Romsdal", og er landets nest eldste regionteater, etablert i 1972. I løpet av et år gjennomføres rundt 450 forestillinger og arrangementer over hele regionen. Hovedscenen for teatret er i kulturbygget Plassen sentralt i Molde sentrum, med Ålesund som det andre hjemstedet.

Hovedvekten av prøvetid på produksjoner for barn og unge foregår i Ålesund. Teatret skriver selv på hjemmesiden sin at "vi lager teater for publikum 0 – 15 år - og for hele familien" og at "vi er det eneste regionteatret i Norge som har en bred satsing på et kontinuerlig teatertilbud til barn og unge gjennom hele året."

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Arbeideren kulturhus - Teatret Vårt

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Ålesund