Arbeideren kulturhus - Teatret Vårt

Arbeideren kulturhus ble bygget til Aalesund Arbeiderforening i 1906, men ble til daglig kalt "Arbeideren", derav navnet. Huset er bygget i Ålesunds karakteristiske "jugendstil" og rommer en majestetisk sal med plass til ca 200 personer i nede i salen og 100 på galleriet. Teatret Vårt er fast leietaker, og det er kun unntaksvis at huset leies ut til andre.

Arbeideren kulturhus har forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Se program for Arbeideren kulturhus. I Spillested, velg Ålesund. Teaterlørdager for barn foregår på intimscenen i kulturhusets foajeé. Se arrangementer på Arbeideren kulturhus.

Teatret Vårt turnerer i hele Møre og Romsdal. Gjennom et år gjennomføres rundt 450 forestillinger og arrangement over hele fylket. Hovedscenen for teatret er i kulturbygget Plassen sentralt i Molde sentrum. Teatret sier selv at det er det eneste regionteatret i Norge som har en bred satsing på et kontinuerlig teatertilbud til barn og unge gjennom hele året. Hovedvekten av prøvetid på produksjoner for barn og unge foregår i Ålesund. 

Arrangementer hos Arbeideren kulturhus - Teatret Vårt

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.