Aktivitetstips

2 minutter lesing

Populære kulturarrangementer i Oslo for barnefamilier

Publisert
26/6/2024

En utfordring for oss foreldre er å ikke være for sent ute. Ikke alene når det gjelder å bringe og hente i det daglige, men også å nå frister for påmeldinger til aktiviteter til glede for barna, eller bedre, hele familien!

Forutsetningen for å nå fristene er å ha oversikt over aktiviteter og arrangementer i nærområdet! BarnasNorge.no hjelper deg!

Under følger noen populære kulturarrangementer i Oslo som det kan være lurt å sikre seg billetter til først heller enn sist!

Nationaltheatret

"Ta med familien på morsomme aktiviteter i H.C. Andersens eventyrlige univers!". 1,5 times teatermoro for barn 3-7 år i Publikumsfoajéen i Nationaltheatret. 17/2 - og 24/2 kl 12:00. Barn kr 50, medfølgende voksen kr 100.

De sporadiske foajéarrangementene for barn er veldig populære og blir raskt utsolgt!

Barneomvisningene på Nationalteatret lørdager er også veldig populære. Barn og unge fra ca 3 - 16 år "får oppleve det store, gamle Nationaltheatret slik publikum sjelden får". Omvisningene er foreløpig satt opp til 24/2, på flere av omvisningene er det "Få billetter igjen"! Barn kr 70, medfølgende voksen kr 140.

Ho-ho-ho, tro det eller ei, men billetter til Nationaltheatrets populære "En julefortelling", som også ble spilt før jul 2023, ligger ute til salg. Stykket spilles i perioden 8/11 - 21/12, og antallet ledige plasser i orkester, og øvrige rett-foran-scenen plasser minsker allerede, naturlig nok først for fredags- og lørdags-forestillingene. Billetter kr 780 - 265, barn under 15 år halv pris.

Gå til BarnasNorge.no - Nationaltheatret

Operaen

Familieforestillingen "Stormen - Forteljinga om Miranda og Ferdinand"
spilles på Den Norske Opera & Ballett 11/4 - 16/4. En kombinasjon av Shakespeare, Arne Norheim og over 80 barn og ungdommer som danser og synger. Lørdagsforestillingene er nesten utsolgt, fortsatt billetter til forestillingene på hverdager. Under 30 år kr 185, ordinær pris kr 350 pr person.

Hver lørdag er det omvisning for barn 4-10 år i Operaen, begrenset til 25 deltakere. I løpet av ca 50 minutter får barna oppleve det som skjer bak scenen, og det er mye spennende! Kr 70 pr person.

Gå til BarnasNorge.no - Den Norske Opera og Ballett