Helgen 10. - 12. september 2021 er det EDRS- og NM-finaler i drag racing på Gardermoen Raceway. Helt vilt! Opplev lyd, lukt, røyk, fart og de mest utrolige kjøredoninger på to og fire hjul. Og god stemning, med mange publikummere, kiosk, burgere og kommers-varer. 
Bla nedover hjemmesiden for å få et inntrykk av bilene og motorsyklene dere kan oppleve, og les programmet for å "time" ankomsten. Slik finner dere fram, banen ligger helt inntil Gardermoen Lufthavn, på østsiden.
Sjekk med hjemmesiden og facebooksiden at arrangementet følger programmet selv om det skulle bli mye regn. Det er også opplyst et mobilnummer under løp på hjemmesiden, 995 84 506. Billetter kan kjøpes i porten
Hva er dragracing?
Kort fortalt gjelder det å kjøre fortest over en avstand på 402,33 eller 201.16 meter. For å få det til skal det nærmest bokstavelig en eksplosjon til for å komme i gang, uten at bilen eller motorsykkelen tilter oppover. Konsentrasjonen må være på topp, sporten er ikke ufarlig. Les om Dragracing på Gardermoen Raceway.
EDRS = European Dragracing Series, NM = Norgesmesterskap

Publisert 
9.9.2021
 i kategorien 
Aktivitetstips

Flere artikler i kategorien 

Aktivitetstips

Vis alle

Meld deg på nyhetsbrevet og bli tipset om morsomme aktiviteter for barn 1 gang i uken!

Vi spammer ikke. Les vår Personvernserklæring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.