1 minutter lesing

Kulturnatt Trondheim fredag 15/9 - Midtbyen i sentrum!

Publisert
7/4/2024

Fredag 15/9 fra kl 15 og frem til midnatt er det kulturarrangementer over hele Midtbyen i Trondheim og i nærliggende områder. Over 150 gratis opplevelser for store og små.

Kulturnatten har selv satt opp tre løypeforslag til å få med seg arrangementer i samme interesseområde: Ungdomsløypa, Opplev Nyhavna og Kulturløypa. I menyen Program kan man velge arrangementer for 18+, Barn, eller Passer for alle. Eller dere kan lage deres egen familieløype gjennom å lagre arrangementer dere vil besøke i menyen Favoritter.

Noen arrangementer krever påmelding, ellers er det bare å møte opp. Sjekk arrangementer dere synes er særlig spennende for info. Trondheim Bysykkel tilbyr et Kulturnattpass til 25 kr som i praksis betyr ubegrenset bruk av sykkel under kulturnatten.

Arrangeres av Trondheim Management, som har til formål å markedsføres Trondheim, så vel den kommersielle delen som Trondheim by. Bak selskapet står Samarbeidsgruppen Midtby'n, Trondheim Gårdeierforening, Visit Trondheim og Trondheim kommune.

Kulturnatt Trondheim hjemmeside, facebook og instagram.