1 minutter lesing

Barnas skiskole Oslo & omegn - påmelding starter nå!

Publisert
20/4/2024

Onsdag 15/11 kl 09.00 starter påmeldingen til Skiforeningens populære skiskoler for barn som er medlemmer i foreningen. En uke senere, den 22/11, starter påmeldingen for ikke-medlemmer, forutsatt ledige plasser. Samtidig er det mulig å melde barnet på Barnas Holmenkolldag i februar.

Barnas skiskole i helgene er for barn i alderen 3-12 år. Det er skiskoler i Sørkedalen, Vestli/Stovner, Skullerud, Sollihøgda, Greverud og Eid (Asker). Kursene starter primo eller medio januar. På hverdagene er det skiskole for barnehager og skoler.

Det er rabatt på kursene for medlemmer. Det kan være verdt å vurdere et medlemskap for barnet med tanke på tidlig påmelding til skiskolene og redusert pris. Prisen på deltakelse på Barnas Holmenkolldag er senket for at flere barn skal ha mulighet for å delta. På alle barneaktivitetene er det mulig å søke friplass ved behov.

Det er flere arrangementer i regi av Skiforeningen i løpet av vinteren, også for familier. Se oversikt over Skiforeningens vinteraktiviteter.

Skiforeningen har dessuten lansert Barnas Marka, en nettside som inneholder tips og forslag til turer, kurs, og praktisk info. Nettsiden er under oppbygning, men det er allerede mye informasjon på siden som kan være nyttig og ideskapende, så vel med som uten snø på skogbunnen!

Bilde: Illustrasjonsfoto